Spotkania w Świnoujściu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2018 19:45
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 3 razy

Re: Spotkania w Świnoujściu

Post autor: Muzyczka »

Dziś w Świnoujściu, słoneczko wyszło w południe.... Zdjęcia ze spaceru...
Załączniki
IMG_20230202_135800.jpg
IMG_20230202_141447.jpg
IMG_20230202_141414.jpg
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Ergo ja nie poszedłem do Graala szukać Biedronki, czy innych marketów, bo doskonale znam Świnoujście.
Może nie wszyscy wiedzą, ale w Świnoujściu przepracowałem cały rok 2021 pracując i mieszkając w Świnoujściu, gdzie wynajmowałem kwaterę prywatną, a później mieszkałem w miejscu pracy, czyli w Sobótce.
Dodam, że po Świnoujściu jeździłem samochodem swoim, prywatnym i służbową skodą.
Nie znałem dokładnej lokalizacji Graala, bo jest usytuowany na bezludziu i dlatego postanowiłem osobiście tam iść pieszo, a nie jechać swoim samochodem, który mam zaparkowany na mieście, żeby Marzence i naszej drugiej koleżance z forum dokładnie opisać trasę do tego ośrodka z centrum promenady , jak i z powrotem przez miasto.
Sam byłem ciekaw, gdzie ten Graal jest :roll: i już go nikomu nie polecę ze względu lokalizację na na za...iu i odległość do centrum strefy uzdrowiskowej.
Dowiedziałem się o nowym miejscu, przynajmniej dla mnie, gdzie można tańczyć przy muzyce na żywo i jest dużo miejsca na parkiecie, bo to duży hotel, ale jeszcze nie sprawdziłem i nie podam nazwy hotelu. :o
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Post autor: Dzia_dek »

Czyżbyś Zbyszku miał na myśli hotel "Hamilton"? 8-) Jeśli tak - zaglądnij tam bo warto. ;)
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy