Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Aż się boję odezwać żeby nie wywołać niezrozumiałej dla mnie burzliwej dyskusji. Lepiej przyjechać do południa bo wcześniej wyznaczą spożywanie posiłków oraz zabiegi i potem więcej czasu wolnego. Przy większej liczbie kuracjuszy są dwie lub więcej zmian na posiłki. Obiad już się należy bo poprzedni turnus kończy śniadaniem. Pozdrawiam.
Wszystko się zgadza w opisach. Byłam na turnusie od 25 stycznia do 15 lutego 2023r
Dostałam pokój jednoosobowy w studio. Przytulny, jasny i cieply. Telewizor płatny dodatkowo 90 zł, a czajnik 60 zł. Zabiegi na miejscu Można określić że dostosowane do potrzeb kuracjusza. Najbardziej zadowolona jestem z basenu solankowego. Panie fizjoterapeutki bardzo miłe i pomocne. Wyżywienie dobre. Posiłki na miarę możliwości smaczne i urozmaicone. Porcje wystarczające. Ze to szpital to dyscyplina szpitalna. Wizyta pielęgniarki o 21.Trafilam na mało rozrywkowy turnus. Nie udało się zorganizować wieczorku tanecznego bo limit obecności 25 osob a zapisało się około 7. Do najbliższego sklepu i miasta odległość niezbyt wielka ale z górki. Akurat przyszły śnieżyce i chodniki były mocno oblodzone więc zejście i spacery utrudnione. Wycieczki organizowane prezes zaprzyjaźnione biuro w weekendy do Krakowa, Zakopanego,Wieliczki i Szczawnicy. W tygodniu wycieczka do Szaflar na termy. O samodzielnych wyprawach w okolice np na Maciejowa ze względu na surowa zimę nie było mowy. Mój pobyt mimo że niezbyt zasobny w atrakcje uważam za udany. Odpoczęłam i naładowałam akumulatory a zabiegi przyniosą na pewno oczekiwane efekty.
Jadę drugi raz z NFZ i kilka razy byłam na turnusach rehab.jako opiekun.
Pierwszy pobyt -Szczawnica- Budowlani, tylko to było czasie Covidu
Wspominam pobyt bardzo dobrze.
Po Twoim opisie jestem pełna optymizmu co do miejsca.
Czy jest możliwość wyboru pokoju?
Przyjechałam rano o 8 i poprosiłam o jedynkę. Była dostępna w studio więc wzięłam. Reszta to dwójki. Nie płacimy klimatycznego. Pokoje przyjemne wszędzie ciepło. Konieczny szlafrok i oczywiście strój do kąpieli w basenie solankowym Ogólnie dobre zabiegi, ale trochę trzeba pochodzić na nie po obu placówkach ale można łącznikami bez wychodzenia na dwór. Ludzie z personelu bardzo mili i życzliwi. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu. Proszę jeszcze pytać co Panią interesuje. Ja pochodzę z okolic Wielunia.
Pobyt w sanatorium uważam za udany. Dostałam pokój dwuosobowy, przytulny ,ciepły .
Zabiegi dobre ,na plus trzeba zaliczyć basen solankowy. Lekarz i reszta personelu w porządku.
Imprez w ośrodku nie było-post. Kto chciał szukał rozrywki poza sanatorium.
Miło wspominać będę spacery po Parku Zdrojowym i po Rabce Zdrój.
Jedzenie dobre .Wróciłam wypoczęta i zrelaksowana.
Pozdrawiam