Siła argumentów z mojej strony jest nie do podważenia na żywo...Kleinehexe pisze: 16 lut 2023 13:50Czarodzieju, napisz, chętnie poczytam, może mnie przekonasz, to zależy od siły Twoich argumentów.Czarodziej pisze: 16 lut 2023 10:55
i to rozumieniestety mnie to nie dotyczy...sam muszę zadbać o dodatkowe pieniądze
![]()
zgodzę się w 100 procentach z Tobą, też tak myślę z tym kreowaniem , jednak co do liczb , symboli ...niestety nie do końca mogę przyznać , że tak jest.... też tak kiedyś myślałem, dopóki nie poznałem tematu trochę głębiej i na zasadzie własnych doświadczeń i statystyki, nie mogę się z tym już zgodzić...może o tym niedługo napiszę
tak przekonania czy nastawienie mają ogromny wpływ, ale to nie oznacza, że coś innego tego wpływu mieć nie może, dodam, w szczególnych okolicznościach...
i tu dochodzimy do szeroko rozumianego świata zjawisk paranormalnych, niewytłumaczalnych w sposób naukowy...![]()
C.![]()
Jednakże w tej chwili nie ma na to raczej żadnej szansy...
Myślę, nad jakimś udokumentowaniem tego z czym mam do czynienia, a co nie jest mierzalne i wytłumaczalne w dobie obecnej nauki i wiedzy jaką dysponujemy....
łosz kurna..jak to brzmi...po za tym...hmmm...takie cuda-wianki
nawet, dla mnie w tej chwili jest to nadal niezrozumiałe....choć się wydarza, wydarzyło i sam nie wiem jak to jest po prostu możliwe...
ufff...ale zagmatwałem i namieszałem...
C.