Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
KKarol , jestem tego samgo zdania . Najlepsze zabiegi , cisza , spokój. Kto chce ... znajdzie dla siebie rozrywki . Potańcówki , po covidzie , są organizowane w głównym gmachu GRYFA. Nie wszystkim to się podoba. Ale , jeśli chodzi o zabiegi ....to Chapeau ba ...
Oooo , nieee , GRYF jest ... najjj ... Kocham całą kadrę fizjoterapeutów , mega specjalistów , cudownych lekarzy ..... Jeśli nie dostanę przydziału z NFZ u , pojadę prywatnie .... jak zwykle .
jadę z koleżanką z wa=wy hoperem.widziałam że na forum też ktoś na nasz turnus jedzie z okolic wawy autem ale już nie zmieniamy planów bo bilety kupione to trzeba zacząć pakować walizki
Mania.
Witaj. Wybieram się w tym samym terminie . Jeszcze nie mam ogarniętego wyjazdu bo o tym że jadę wiem od wczoraj. I przeraził mnie dojazd bo mieszkam w okolicach Warszawy.
Piszesz że ktoś wybiera się autem ale ja tego nie zauważyłam bo może mogła bym się z Tobą osobą skontaktować i zaplanować. Jeżeli udałoby Ci się podać mi kto to jest.
A jeżeli nie to może uda.mi się jeszcze kupić bilet. Bo w przeciwnym razie będę.miala problem. Pozdrawiam i do zobaczenia. Wanda
Wandziu , jakby co to , spróbuj szukać na BLABLACAR .Jednak tam propozycje podwózki pokazują się około tygodnia wcześniej . Trzeba obserwować , bo zdarzają się dwa tygodnie wcześniej , lub tylko trzy dni. Ceny mają bardzo atrakcyjne.
Ewiko Dziękuję za podpowiedź ale obawiam się że do Połczyna to trudny temat a jak nic mi się nic nie trafi a.na bus.juz nie będzie biletu i będzie klops.
Ale zajrzę tam i zgłoszę swoja potrzebę transportową.