wyjeżdżam do sanat. Szczawnicy"Nauczyciel"26.luty 2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
26wenus
Na forum od: 12 sty 2014 22:42
Oddział NFZ: Lubelski

wyjeżdżam do sanat. Szczawnicy"Nauczyciel"26.luty 2014

Post autor: 26wenus »

wyjeżdżam do sanat. Szczawnicy"Nauczyciel"od 26.lutego 2014.z Lublina ,Czy ktoś tam jedzie ???
a jak był to ..to jak tam jest??
jest gdzie pójść na tańce ..??
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Re: wyjeżdżam do sanat. Szczawnicy"Nauczyciel"26.luty 2014

Post autor: marika »

Witaj Wenus nie byłam w ''nauczycielu''ale obok w "Dzwonkowce'',są to 2 ośrodki położone bardzo wysoko.Widoki niesamowite ale zimą trzeba się nieźle namęczyć żeby zejść do centrum.Potańczyć można w ośrodku ''Budowlani''codziennie od 18 do 22,i w Marcie tj.w centrum,tam schodzą się kuracjusze z większości ośrodków,kawalek drogi ale atmosfera sympatyczna,można podjechać taxi w kilka osób bedzie to kwota ok.4-5 zł.Życzę milego pobytu w pięknej Szczawnicy :)
26wenus
Na forum od: 12 sty 2014 22:42

Post autor: 26wenus »

Witaj Marika.Dzięki za info.to dla mnie wiele znaczy,bo na forum nie ma żadnych opinii o "nauczycielu"i w ogóle o Szczawnicy jest niewiele.To raczej mała miejscowość?..i niewiele jest tam sanat?Latem na pewno jest tam pięknie ,ale mnie wypadło jechać zimą:)mimo tego jestem nastawiona optymistycznie:)organizują tam jakieś wycieczki? pozdrawiam
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asia13 »

Bylam W Nauczycielu w 2010 r na przelomie pazdziernika i listopada.Bylo cudownie.Pokoj najlepiej wczesniej zamowic od strony poludniowej na trzecim lub czwartym pietrze ,Widoki niesamowite,Pokoje czyste dywaniki fotele Lawa lozka wygodne lazienki czyste ladne,za telewizor sie nie placilo za parking pod budynkiem tez nie,Ja bylam bardzo zadowolona choc to sanatorium polozone najwyzej w Szczawnjcy ale widoki rekompensuja wszystko,Zycze milego pobytu ja tez sie tam wybieram na turnus rehabilitacyjny ale latem.
aga24.
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 cze 2009 10:21

Post autor: aga24. »

na tańce to w każdym uzdrowisku można iść , tam też są miejsca :). ja jadę dopiero 17 marca, ale do Papiernika
Adam 64
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2014 16:19
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Adam 64 »

Ja też jadę do sanatorium w Szczawnicy "Nauczyciel; wyjazd 26.02. 2014 z Legnicy. Jadę najprawdopodobniej autem.
ODPOWIEDZ