Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
wyjeżdżam do sanat. Szczawnicy"Nauczyciel"od 26.lutego 2014.z Lublina ,Czy ktoś tam jedzie ???
a jak był to ..to jak tam jest??
jest gdzie pójść na tańce ..??
Witaj Wenus nie byłam w ''nauczycielu''ale obok w "Dzwonkowce'',są to 2 ośrodki położone bardzo wysoko.Widoki niesamowite ale zimą trzeba się nieźle namęczyć żeby zejść do centrum.Potańczyć można w ośrodku ''Budowlani''codziennie od 18 do 22,i w Marcie tj.w centrum,tam schodzą się kuracjusze z większości ośrodków,kawalek drogi ale atmosfera sympatyczna,można podjechać taxi w kilka osób bedzie to kwota ok.4-5 zł.Życzę milego pobytu w pięknej Szczawnicy
Witaj Marika.Dzięki za info.to dla mnie wiele znaczy,bo na forum nie ma żadnych opinii o "nauczycielu"i w ogóle o Szczawnicy jest niewiele.To raczej mała miejscowość?..i niewiele jest tam sanat?Latem na pewno jest tam pięknie ,ale mnie wypadło jechać zimą:)mimo tego jestem nastawiona optymistycznie:)organizują tam jakieś wycieczki? pozdrawiam
Bylam W Nauczycielu w 2010 r na przelomie pazdziernika i listopada.Bylo cudownie.Pokoj najlepiej wczesniej zamowic od strony poludniowej na trzecim lub czwartym pietrze ,Widoki niesamowite,Pokoje czyste dywaniki fotele Lawa lozka wygodne lazienki czyste ladne,za telewizor sie nie placilo za parking pod budynkiem tez nie,Ja bylam bardzo zadowolona choc to sanatorium polozone najwyzej w Szczawnjcy ale widoki rekompensuja wszystko,Zycze milego pobytu ja tez sie tam wybieram na turnus rehabilitacyjny ale latem.