Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hej wszystkim,
Asik to faktycznie jakaś porażka z dojazdem
Ja nadal czekam, ale dzisiaj szpital zaprosił mnie na zabieg 2 tygodnie wcześniej. Zamiast 9 marca mam się zgłosi 24 lutego. Jest szansa, że trafię z sanatorium na maj/czewriec co mnie cieszy.
Pozdrawiam
Barbaro,to już na dniach......Przynajmniej będziesz szybciej miała już szpital za sobą i tak jak piszesz,będzie nadzieja na fajny termin w sanatorium. Tego Tobie z całego serca życzę
Basiu życzę również aby wszelkie dolegliwości szybko ustapiły i abyś prędko powróciła do zdrowia
A co do mnie to już powoli odechciewa mi się wyjazdu.Boję się jechać autem tak daleko-to 8 i pół godziny .
Dzień dobry
U mnie 2140...
Asik ostatnio jak byłam w Wysowej Zdrój był to ,,koniec świata,, koleżanka z pokoju przyjechała autem z mężem z Warmii i zrobili sobie postój na nocleg to był dobry pomysł.
Aczkolwiek podnosi to koszt podróży, ale...
Barabro powodzenia...