- Wszystko, co powiesz, zostanie przez innych ocenione zupełnie sprzecznie z twoimi intencjami.
sanatoryjne reminiscencje przed północą
- Czarodziej
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 gru 2019 13:11
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 5
Re: sanatoryjne reminiscencje przed północą
- Wszystko, co powiesz, zostanie przez innych ocenione zupełnie sprzecznie z twoimi intencjami.
- Czarodziej
- Super Kuracjusz

Powiedziałem....że muszę je przelecieć...co spotkało się, najpierw ze śmiechem, później ze stwierdzeniem, no że jak to tak od razu, bez kwiatów, na pierwszej randce, przecież się nie znamy, nie było wyznania miłości i że tak to każdy by chciał...
Panie miały polewkę....
- Czarodziej
- Super Kuracjusz

C.
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
Po przeczytaniu powyższego fragmentu, pomyślałam: Ale nas Czarodziej wkręcił, to my jesteśmy poddawani eksperymentowi, który dotyczy ludzkich reakcji na określone treści.Czarodziej pisze: 24 lut 2023 22:47 Jak mówi trzecie prawo Chisholma
- Wszystko, co powiesz, zostanie przez innych ocenione zupełnie sprzecznie z twoimi intencjami.Dokładnie to mnie spotkało, panie nie chciały odpuścić, miałbym przerąbane do końca turnusu...nie wiem czy w tym przypadku zadziałało prawo serii, czy może jakiś zbiorowy amok, czy może pomroczność jasna
i tu moja skłonność do pomysłów nie z tej ziemi wzięła górę...w końcu, powiedziałem nieśmiało, że no niby jest taka możliwość, skoro już tak bardzo nalegają (alkoholu było moim zdaniem za mało, żeby on był przyczyną), ale...mam, takie warunki: po pierwsze, albo wszystkie cztery albo wcale, po drugie - jak będę widzieć coś bardzo złego, to nie powiem o tym...po trzecie każda osoba zostaje ze mną sama podczas tego seansu i.... najważniejsze, tak jak poprzednio nikogo nawet nie musnąłem swoją ręką to teraz niestety żeby to zadziałało muszę swoją dłoń położyć na sercu danej osoby, a to wiąże się z dotykaniem waszego ciała, a konkretnie waszej lewej piersi ..
![]()
![]()
![]()
Ale patrzę dalej, a tu opowieść wciąż się toczy i chyba jeszcze nie dobiegła końca.
Z komentarzem poczekam na cały obraz sytuacji, bo nie jest dla mnie jasne o co tu chodzi. Czy zdolności paranormalne były blefem, nagłym olśnieniem czy też odkryte wcześniej i testowane?
O liczby już nie pytam, czekam cierpliwie.
- Czarodziej
- Super Kuracjusz

Widzę potrzebę usystematyzowania mojej opowieści....
Podzielę to na epizody, żeby mniej gmatwać....
No nie mam na razie tyle czasu, by pisać non-stop...
Na razie brak dyskusji,na którą liczę, więc może jakieś pytania w trakcie, gdybym zagmatwał za bardzo...
Czemu tego oczekuję? Bo zawsze gdy pokazywałem " swoje sztuczki" - bo tak w tym okresie to nazywałem -nikt nigdy nie drążył sprawy, zawsze było albo wesołe zdziwienie albo zwykła obojętność...nikt nie próbował podważyć tego co widzi, ani zagłębiać się w efekt, na zasadzie " Do ku...y nędzy jak to możliwe"....
- Czarodziej
- Super Kuracjusz

Jedna odważnaKleinehexe pisze: 25 lut 2023 13:58 Oj, widzę, że dyskusji brak.![]()
Po przeczytaniu powyższego fragmentu, pomyślałam: Ale nas Czarodziej wkręcił, to my jesteśmy poddawani eksperymentowi, który dotyczy ludzkich reakcji na określone treści.Czarodziej pisze: 24 lut 2023 22:47 Jak mówi trzecie prawo Chisholma
- Wszystko, co powiesz, zostanie przez innych ocenione zupełnie sprzecznie z twoimi intencjami.Dokładnie to mnie spotkało, panie nie chciały odpuścić, miałbym przerąbane do końca turnusu...nie wiem czy w tym przypadku zadziałało prawo serii, czy może jakiś zbiorowy amok, czy może pomroczność jasna
i tu moja skłonność do pomysłów nie z tej ziemi wzięła górę...w końcu, powiedziałem nieśmiało, że no niby jest taka możliwość, skoro już tak bardzo nalegają (alkoholu było moim zdaniem za mało, żeby on był przyczyną), ale...mam, takie warunki: po pierwsze, albo wszystkie cztery albo wcale, po drugie - jak będę widzieć coś bardzo złego, to nie powiem o tym...po trzecie każda osoba zostaje ze mną sama podczas tego seansu i.... najważniejsze, tak jak poprzednio nikogo nawet nie musnąłem swoją ręką to teraz niestety żeby to zadziałało muszę swoją dłoń położyć na sercu danej osoby, a to wiąże się z dotykaniem waszego ciała, a konkretnie waszej lewej piersi ..
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale patrzę dalej, a tu opowieść wciąż się toczy i chyba jeszcze nie dobiegła końca.
Z komentarzem poczekam na cały obraz sytuacji, bo nie jest dla mnie jasne o co tu chodzi. Czy zdolności paranormalne były blefem, nagłym olśnieniem czy też odkryte wcześniej i testowane?![]()
![]()
O liczby już nie pytam, czekam cierpliwie.![]()
![]()
"sztuczki" zostały odkryte wcześniej i często, gęsto w tamtym okresie pokazywane...robiłem z tego wszędzie niezły szoł
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 256 razy
- Podziękowano: 137 razy
A da się jeszcze bardziej
Z tego co ja zrozumiałam .... tak w jednym zdaniu .... rozpoznałeś stan zdrowia pań ( różny wiek i status społeczny) bez dotykania , za wyjątkiem tego dotykania lewej piersi .... o to chodzi , czy jeszcze coś
- Czarodziej
- Super Kuracjusz

1. Na początku był CHAOS
2. Świeradów Zdrój i okres po...
3.Polańczyk
4.Szare miraże
5.Pandemia
6.Z CHAOSU w większy CHAOS...
7.Droga donikąd ?
- Czarodziej
- Super Kuracjusz

tak juz piszę...GIENIA pisze: 25 lut 2023 15:56A da się jeszcze bardziej![]()
![]()
Z tego co ja zrozumiałam .... tak w jednym zdaniu .... rozpoznałeś stan zdrowia pań ( różny wiek i status społeczny) bez dotykania , za wyjątkiem tego dotykania lewej piersi .... o to chodzi , czy jeszcze coś![]()
- Czarodziej
- Super Kuracjusz

opiszę pierwszą...
polegało to na tym, że swoją dłonią gdzieś tak 2-5 cm od ciała danej osoby robiłem, nazwijmy to , taki obrys, czy skan? i w momentach krytycznych czułem ciepło, mrowienie w mojej dłoni...wtedy mówiłem, że to jest to miejsce wg mnie nazwijmy to nieOKEJ
Proste, prawda?