sanatoryjne reminiscencje przed północą
- Czarodziej
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 gru 2019 13:11
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 5
Re: sanatoryjne reminiscencje przed północą
- Czarodziej
- Super Kuracjusz

wróćmy do tych nieszczęsnych piersi....Czarodziej pisze: 24 lut 2023 22:47 Jak mówi trzecie prawo Chisholma
- Wszystko, co powiesz, zostanie przez innych ocenione zupełnie sprzecznie z twoimi intencjami.Dokładnie to mnie spotkało, panie nie chciały odpuścić, miałbym przerąbane do końca turnusu...nie wiem czy w tym przypadku zadziałało prawo serii, czy może jakiś zbiorowy amok, czy może pomroczność jasna
i tu moja skłonność do pomysłów nie z tej ziemi wzięła górę...w końcu, powiedziałem nieśmiało, że no niby jest taka możliwość, skoro już tak bardzo nalegają (alkoholu było moim zdaniem za mało, żeby on był przyczyną), ale...mam, takie warunki: po pierwsze, albo wszystkie cztery albo wcale, po drugie - jak będę widzieć coś bardzo złego, to nie powiem o tym...po trzecie każda osoba zostaje ze mną sama podczas tego seansu i.... najważniejsze, tak jak poprzednio nikogo nawet nie musnąłem swoją ręką to teraz niestety żeby to zadziałało muszę swoją dłoń położyć na sercu danej osoby, a to wiąże się z dotykaniem waszego ciała, a konkretnie waszej lewej piersi ..
![]()
![]()
![]()
ta trzecia pani nie chciała zostawić nas sam na sam
poszliśmy tam z tą najbardziej mi znaną osobą i..spokojnie jej wytłumaczyłem, że to blef z mojej strony, bo nie jestem JASNOWIDZEM,
- Czarodziej
- Super Kuracjusz

-
Gość
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
- Czarodziej
- Super Kuracjusz

Misiek masz rację, plączę i gmatwam..wrócę do meritum za moment
- Czarodziej
- Super Kuracjusz

Kleinehexe pisze: 28 lut 2023 21:57 Czarodzieju, gdzie dalszy ciąg opowieści, mimo że ostatnie wpisy wniosły nieco zrozumienia, to nadal pełnej jasności nie mam. Czyżby zniechęciły Cię niektóre komentarze?![]()
mam pilną robotę
Dzisiaj mam do 8 30 wolne więc trochę popiszę, więcej w weekend.
- Czarodziej
- Super Kuracjusz

gdy robiłem nazwijmy to obrysem..taki obrys ciała danej osoby , to moje dłonie wyczuwały coś albo raz albo dwa albo trzy albo wcale...najczęściej pokazywałem coś, wtedy gdy była interwencja chirurgiczna (90 kilka procent) , wiem bo później prosiłem o np. pokazanie mi efektu w postaci podciągnięcia koszulki i co zobaczyłem ...blizny, blizny blizny..
nie byłem w stanie pokazać powiedzmy np.nadciśnienia, powiększonej lewej komory serca czy innych schorzeń tego typu...
opisuję również to , jak pamiętam kontekst wydarzeń i życie towarzyskie w sanatorium...to zapewne też będzie budzić emocje