Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Też sporo czytam na Legimi, choć moja biblioteka jest nieźle zaopatrzona. Czasami na Facebooku na stronie "Książki które warto przeczytać" łapię tytuły, które nie zawsze dorwę w mojej bibliotece. Tak właśnie przeczytałam polecaną ostatnio przeze mnie "Osadzona" i "Splątana". Jak gdzieś wyjeżdżam, szczególnie jak mam ograniczony bagaż to Legimi jest super.
Kusicie drogie Panie tymi czytnikami ,
niewątpliwie w czasie podróży , czy na pobycie sanatoryjnym , a nawet turystycznym opcja bardzo wygodna .
Może czas dojrzeć
Bibi też kocham papier, ale ta opcja bardzo sprawdziła się na wyjeździe. Wybór pozycji ogromny i czytasz nawet jak nie ma dostępu do internetu. Pobierasz i masz.
,, Kraina marzeń " N. Sparksa przeczytana- polecam. Teraz czytam ,, Nie przestałyśmy być k9bietami". Weroniki Wierzchowskiej - super się czyta pozdrawiam
Bardzo dawno nie czytałam kryminału , a tu trafił mi się do ręki
Mieczysław Gorzka - Lilie , uf no i kryminał , co prawda nie jestem fanką tego gatunki ale czasami trzeba coś innego przeczytać ,
nie żałuję i polecam
"Siła nadziei" Łuczyńskiej fajna obyczajówka, tak na pyknięcie jak ja to mówię
Dzisiaj przeczytałam Diany Brzezińskiej "Nie dopniesz swego". Kryminał jeśli ktoś lubi. 5 części. Niezły.
Cisza jakaś w temacie , książek nie czytają czy co?
Przeczytałam Akuszerki Nutki - świetna książka , swoją objętość ma ale bardzo dobra .
Teraz jestem w końcówce "Siły kobiet" , chyba Gosia ją polecała , bardzo dobra , powiem , że momentami ciśnienie mi się podnosiło - zdecydowanie polecam . No i co , na półeczce następna czeka "Zosia" i dwie mam zarezerwowane .