ZŁOTY KŁOS - Świnoujście

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Re: ZŁOTY KŁOS - Świnoujście

Post autor: zbigniew165 »

Kirkork: baju, baju będziem w raju :lol: :lol:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 255 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Zbyszek , no to ja poczekam do 14 września , az kirkorka puści karencja i dzwonimy o zwrot do Kłosa :lol: :lol: przekonam sie na własne oczy kto to ;) nawet tym samym pociągiem pojedziemy ;)

żartuję ;)
kirkork
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2021 14:56
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: kirkork »

Ok bede na bierzaco pisal ktory jestem w kolejce , tak mysle ze pod koniec wrzesnia pojade :) ja jechalem przemyslaninem w 13 wagonie ,napisze W am gdzie mi przydziela miejsce :D pozdrawiam wszystkich
Jipsi7
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 wrz 2014 12:02
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Jipsi7 »

Byłam w Złotym Kłosie (a właściwie jestem jeszcze do 09.03)
Jestem zadowolona zarówno z warunków bytowych, organizacji pobytu bliskości bazy zabiegowej,bardzo dobrego jedzenia i najlepszego towarzystwa pod słońcem♥️ Pogoda dopisała,dużo spacerów,mnóstwo bursztynów👍
Zbigniew nie taki diabeł straszny jak go malują
Dużo osób chodziło ze mną na zabiegi z Bursztyna i bardzo narzekalo.
Świnoujście mnie urzekło. A Złoty Kłos jeszcze tylko jeden turnus po nas i do remontu
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jipsi7 i bardzo dobrze, że kuracjusze z Bursztynu narzekali, bo będę miał lepszy start na ponowny pobyt w tym sanatorium za półtora roku, ponieważ mam zamiar ponownie wybrać ten obiekt na pobyt sanatoryjny.
Nie wiem na co mogli narzekać kuracjusze z mojego obiektu, bo mój turnus był zadowolony, chyba z tego powodu, że mieli zabiegi u siebie i mniej się nachodzili do Rusałki :roll:
Pewnie byli to sami zagorzali biegacze i spacerowicze :roll:
Jipsi7
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 wrz 2014 12:02
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Jipsi7 »

Zbigniew No niestety nie sami biegacze Ludzie starsi i schorowani Oprócz Rusałki chodzili też do Bałtyku Widać w Bursztynie nie bylo ich zabiegów.
I naprawdę nie ma co narzekać na Złoty Kłos Ciepło w pokojach Czysto Może telewizory małe ale bez telewizora można sobie super zorganizować wieczory
Dużo atrakcji do zwiedzania i wycieczek No a najlepsze i najweselsze towarzystwo w Złotym Kłosie. Pan Irek z Tawerny potwierdzi.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Jipsi7, to na co tak bardzo narzekali kuracjusze z Bursztynu?
Piszesz, że najlepsze towarzystwo i to podajesz jako super ocenę Złotego Kłosa? Chyba wyznacznikiem do oceny są nieco inne rzeczy.Bałtyk i Złoty Kłos już dawno bez remontu nie powinien przyjmować kuracjuszy.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Na temat Złotego Kłosa już się nie będę wypowiadał, bo tak jak napisała Felice od dawna nie powinien przyjmować kuracjuszy tak samo jak Bałtyk. Jak jest tak dobrze w nim, to dlaczego mają robić remont kapitalny :?:
Z tym remontem obiektu, który tak zachwala Jipsi7, to już słyszałem od dawna. Nawet Tomek w tym temacie pisał, że już remont lada chwila i znowu przyjmują kuracjuszy.
Właścicielowi polecam zobaczyć jak wyremontowano Ośrodek Wypoczynkowy Karkonosze położony w pobliżu, naprzeciwko Rusałki. :)
kirkork
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2021 14:56
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: kirkork »

witam wszystkich ,czemu sie zrobilo tak cicho ,nikt nie pisze ,ja dostalem informacje z nfz ze jestem 4350 w kolejce chyba koncem wrzesnia pojade do sanatorium :D
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Z ciebie taki kuracjusz jak ze mnie ksiądz.
Lepiej byś się nie ośmieszał, pracuj dalej w tym swoim Złotym Kłosie i nie udawaj kuracjusza :geek:
ODPOWIEDZ