Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziękuje Andrzeju
Beatkom , wczorajszym solenizantkom , wszystkiego najlepszego
Martinko , zdrowiej szybko , gdybyś pojechała do tego Iwonicza , tam by Cię choróbsko dopadło , a może by Cię tam nie znalazło
Dzień dobry
Zimowa aura ,śnieg pada
Dziękujemy za życzenia z okazji Dnia Kobiet
Lewek ,dobrze że szybko numerki spadają
Będzie wcześnie , wyjazd do sanatorium.
Numerka do sanatorium ,nie ma, to rehabilitacja
Popołudnie w domku ,pogoda nie sprzyja
Miłego popołudnia wieczoru ,pozdrawiam.
Witam 13-tego i do tego w miesiącu z ..... Garncem w którym wszystko się mieści i na dodatek całą zawartość wysypują Nam z ....Góry
Pozdrowienia, Serdeczności i Buziole Przesyłam,Miłego popołudnia i wieczoru życzę
Dzień dobry
Pochmurny dzień z przelotnym deszczem .
13 dobrze że nie piątek ,tylko poniedziałek ,urodziny córki
Życzenia złożone ,tak trzeba
Pozdrawiam z rehabilitacji ,miłego popołudnia wieczoru
Niestety Felicjo tak wyszło było mi bardzo przykro że nie było mnie z Taką Paką a do następnego razu to muszę troszkę zaczekać bo zaczynam zabiegi i mam nadzieję że przyniosą same pozytywy-Pozdrawiam Serdecznie i dalszej Szampańskiej zabawy życzę
Miłego Wieczoru Wszystkim