Dąbrówka - Kamień Pomorski

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Danziger
Na forum od: 21 mar 2023 08:00
Oddział NFZ: Pomorski

Dąbrówka - Kamień Pomorski

Post autor: Danziger »

Wyjeżdżam na turnus od 13.04, jednak ze względów zawodowych zmuszony byłem złożyć korektę przyjazdu na dzień 17.04. :roll: Uzyskałem zgodę na taki przyjazd. :)
Mm pytanie odnośnie samego Kamienia jak i okolic. Planuję zabrać rower, bo wyczytałem, że tam jest gdzie pośmigać, a ogólnie to troszku nudno. Macie jakieś doświadczenia w temacie Kamienia? Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
tico22
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 sie 2016 16:35
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękowano: 2 razy

Re: Dąbrówka - Kamień Pomorski

Post autor: tico22 »

Hej....jest trasa rowerowe w kierunku Dziwnówka , asfaltowa przy głównej drodze lub alternatywna, częściowo polnymi drogami przez mostek koło mariny. Potem jedziesz gdzie chcesz (szlak R10). Zabierz coś przeciw wiatrowego, bo lubi od morza powiać.... Jest też fajny basen w sanatorium obok. Nie będziesz się nudził .
Awatar użytkownika
wowenko
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 23 paź 2014 13:59
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: wowenko »

Witam serdecznie,
też dowiedziałbym się coś więcej o tym miejscu :?:
Mój turnus w Kamieniu od 8 maja w sanatorium Dąbrówka :P
Pozdrawiam
Danziger
Na forum od: 21 mar 2023 08:00
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: Danziger »

Zatem już od 17 kwietnia na własnej skórze doświadczę walorów Dąbrówki. Na moją prośbę jadę później bo turnus rozpoczyna się 13-go. Mam nadzieję, że nie dostanę "karnej komnaty" ;) Ktoś się wybiera w tym terminie?
ODPOWIEDZ