Dolnośląski Oddział NFZ
-
agata8
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 17 lut 2012 19:51
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Dolnośląski Oddział NFZ
- lenasto
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 sty 2016 20:01
- Staż sanatoryjny: 5
Ja mam numerek 10000. Wyszukiwarka pokazuje że w lipcu będzie przydział. Może we wrześniu pojadę. Liczę na ten termin. Pozdrawiam
-
Basia71
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 cze 2012 08:44
- Staż sanatoryjny: 3
Wczoraj w przeglądarce pojawiło się nowe miejsce SANATORIUM UZDROWISKOWE DOM ZDROJOWY I Jelenia Góra od 2023-06-20 - 2023-07-11
i tu bez problemu będę mogła zabrać syna. Dziwi mnie fakt że ośrodek w Kryscy jest tak bogaty, że nie chciał zarobić na naszym pobycie
( koszt pobytu syna to prawie 4200 przy wyżywieniu takim jak moje czyli sanatoryjnym ) . Mam bardzo pozytywne wrażenie z kontaktu z pracownikiem sanatorium w Jeleniej Górze.
Byłam też zainteresowana wyjazdem ze zwrotów ale nie dostałam nawet jednej propozycji
Znajoma oddała skierowanie prosząc o zmianę terminu bo dostała marzec a jest nauczycielką i niestety NFZ odrzucił jej prośbę i skierowanie jej przepadło.
Napisano mi że nauczyciele mogą jechać w czasie tzw. Urlopu dla poratowania zdrowia na leczenie sanatoryjne.
I szkoda że koleżanka zrezygnowała bo bez żadnych formalności dyrektor szkoły udziela taki urlop na 3 tygodnie, jak się okaże skierowanie z NFZ.
Teraz czekam ponownie i ja pewno wykorzystam urlop zdrowotny do tego celu. Obojętnie kiedy dostanę.
- lenasto
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 sty 2016 20:01
- Staż sanatoryjny: 5
Numerki spadają ....szybko
Mam nadzieję że zdążę posadzić pomidory po zimnej Zośce;)
-
Anna2

- Na forum od: 01 lut 2019 21:11
- Podziękowano: 2 razy
zdążysz posadzić pomidorki, nawet pierwsze sałaty skonsumować.
Myślę, że wyjazd będzie na lipiec.
Koleżanka prosiła o zmianę terminu (miała maj/czerwiec) i dostała już październik z naszego nfz.
- Yark

- Na forum od: 05 lip 2018 18:09
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 2 razy