Dolnośląski Oddział NFZ
Re: Dolnośląski Oddział NFZ
-
Gość
Gdy się prześledzi wpisy na tym Forum na przestrzeni kilku lat, to przydział może być przy numerze 3-4 tysiące, albo wręcz 0. Rozrzut jest olbrzymi. Zbyt dużo czynników ma na to wpływ, niezależnie od oddziału NFZ.
Dodam, że ja podobne pytanie zadałem na początku bytności tutaj
Pozostaje mi życzyć szybkiego i dobrego przydziału
Post autor: Santi » czw 23 mar 2023, 19:56Gość pisze: 23 mar 2023 19:41 Niestety nie ma odpowiedzi na tak postawione pytanie.
Gdy się prześledzi wpisy na tym Forum na przestrzeni kilku lat, to przydział może być przy numerze 3-4 tysiące, albo wręcz 0. Rozrzut jest olbrzymi. Zbyt dużo czynników ma na to wpływ, niezależnie od oddziału NFZ.
Dodam, że ja podobne pytanie zadałem na początku bytności tutaj.
Pozostaje mi życzyć szybkiego i dobrego przydziału![]()
Dziękuje
Post autor: Santi » czw 23 mar 2023, 20:54aniutka44 pisze: 23 mar 2023 20:22 Na pewno jutro dostaniesz przydział. Najpóźniej w poniedziałek. Pochwal się gdzie i na kiedy. Super przydziału Ci życzę![]()
Dziękuje
-
Gość
Jeżeli odpowiadasz na post ostatnio zamieszczony, nie ma potrzeby cytowania go, bo to jest dość oczywiste i wiadomo o co chodzi, do czego się odnosisz.
Cytujemy posty (lub fragmenty) wcześniejsze, żeby przypomnieć poruszany temat i autora wypowiedzi
-
Gość
Gdyby chodziło o coś innego, to albo także trzeba poszukać, albo założyć taki wątek. Pytanie zadane gdziekolwiek ma małe szanse, że ktoś je zauważy i spróbuje odpowiedzieć, choć oczywiście wykluczyć tego nie można.
Forum ma tyle działów i wątków, że zawsze można znaleźć miejsce, gdzie możemy szukać pomocy. Albo - powtórzę - takie miejsce samemu stworzyć
Życzę przyjemnego i owocnego korzystania z Forum.
I jeszcze w uzupełnieniu tematu jedynek - jest temat ogólnie traktujący tę kwestię, ale też każdy obiekt ma swoje zasady ich przydziału, i wtedy warto poszperać w temacie dotyczącym danego sanatorium. Dużo ludzi o tym pisze...