Dziękować Bogu jestem zdrowy zarówno na ciele, jak i umyśle, jestem spokojny choć nazywasz mnie chamem, gdybyś był pod ręką, ze spokojem bym Ci to wytłumaczył, byś drugi raz nikogo tak nie nazwał. Jeśli masz tylko jedno pragnienie, radzę,nie wychodź z pewnego przybytku. Kobieta to nie przedmiot do zaspokajania tylko jednej potrzeby. Popytaj mądrych ludzi ze swego otoczenia, może wytłumaczą Ci, co to są potrzeby duchowe.losmiel pisze: O jedno nam chodzi,lecz kto nie kapuje to i ja współczuje![]()
Jeno pisac mu zostaje,jak cham pisze Ci,oj ci nie s....,bez nerwacji kolego
CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!
- Zbigniew- I
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 sie 2013 12:53
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 9 razy
- Podziękowano: 10 razy
Re: CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!
-
forumowicz
Asik światło gasikAsik pisze:"Mądrej kobiety nie zdobędzie się tylko wyglądem. "
A pewnie,ciasta z truskawkami trzeba wam kawałek i bez przechwałek
- Zbigniew- I
- Super Kuracjusz

Eluniu, masz piękne serceeluunia pisze:....ja wiem Zbyszku że wiara ...nadzieja i miłość to trzy podstawowe wartości najważniejsze w uczuciach
....Zbyszku ale strasznie rogatą duszęZbigniew- I pisze:Eluniu, masz piękne serceeluunia pisze:....ja wiem Zbyszku że wiara ...nadzieja i miłość to trzy podstawowe wartości najważniejsze w uczuciach![]()
![]()
-
forumowicz
Kolego zle odczytałesZbigniew- I pisze:Dziękować Bogu jestem zdrowy zarówno na ciele, jak i umyśle, jestem spokojny choć nazywasz mnie chamem, gdybyś był pod ręką, ze spokojem bym Ci to wytłumaczył, byś drugi raz nikogo tak nie nazwał. Jeśli masz tylko jedno pragnienie, radzę,nie wychodź z pewnego przybytku. Kobieta to nie przedmiot do zaspokajania tylko jednej potrzeby. Popytaj mądrych ludzi ze swego otoczenia, może wytłumaczą Ci, co to są potrzeby duchowe.losmiel pisze: O jedno nam chodzi,lecz kto nie kapuje to i ja współczuje![]()
Jeno pisac mu zostaje,jak cham pisze Ci,oj ci nie s....,bez nerwacji kolego
- Zbigniew- I
- Super Kuracjusz

Kolego zle odczytałeslosmiel pisze:
Chyba za mało fakultetów ukończyłem ( tylko wyższe z dwiema podyplomówkami) i nie rozumiem słowa "podwoja". W googlach też nie znalazłem.
- Zbigniew- I
- Super Kuracjusz

Eluniu, masz piękne serceeluunia pisze:....ja wiem Zbyszku że wiara ...nadzieja i miłość to trzy podstawowe wartości najważniejsze w uczuciach
To tylko świadczy o tym, że jesteś w 100% kobietą. Kobietą, która ma aureolę świętości i rogi, aby ta aureola się nie przekrzywiała.
-
forumowicz