Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Miałaś nie płakać, miałaś być twarda
Co z Tobą jest
Miałaś nie tęsknić, miałaś już nie śnić
Zapomnieć mnie
Miałaś nie płakać, świat poukładać
Żeby miał sens
Łatwo mówi się - ja wiem......Tak śpiewają Bracia w piosence ,,Po drugiej stronie chmur,, tak,tak,łatwo powiedzieć ,a serce krwawi i nie łatwo zapomnieć...
Piosenka "Happy" Pharrella Williamsa to jeden z największych hitów ostatnich miesięcy. Powstał do niego pierwszy 24-godzinny teledysk w historii, na potrzeby którego niespełna czterominutowa kompozycja została zapętlona. W teledysku, oprócz samego Pharrella Williamsa, występują też inne osoby. Wszyscy tańczą, śmieją się i dobrze bawią .... są szczęśliwi Ten klip zainspirował ludzi z całego świata do nakręcenia alternatywnych wersji teledysku. Dzięki temu możemy oglądać m.in. mieszkańców Paryża, Amsterdamu, Krakowa czy Warszawy.
Moja kochana Łódź jest kolejnym miastem, w którym powstał teledysk do piosenki "Happy". Popatrzcie i posłuchajcie....
http://www.youtube.com/watch?v=8v_4O44sfjM
Christina Perri - Jar of Hearts
to jest nieco z tej piosenki: "You're gonna catch a coldPrzeziębisz się From the ice inside your soul Od lodu, który jest w Twej duszy So don't come back for meWięc nie wracaj po mnie Who do you think you are? Myślisz, że niby kim jesteś ?
And who do you think you are? Myślisz, że niby kim jesteś ? Runnin' 'round leaving scarsBiegając dookoła zostawiasz blizny Collecting your jar of hearts Kolekcjonując swój słoik serc And tearing love apart " I rozrywasz miłość na strzępy
końcówka utworu jest dość wyrażanie określająca czas kiedy to przegrywa się wszystko...
kiedy to już zabraknie wiary w miłość, ta po prostu umiera
smutne ale prawdziwe, jak w życiu...