Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry Wszystkim oczekującym skladalam wniosek w lipcu 2022, z nr startowym 43000, nie wiem na czym to polega ale mam juz nr 6008!! Mialo byc 26 miesięcy oczekiwania a wychodzi na to ze będzie niecały rok!! Nie jestem na to przygotowana
No i dali przydział Ciechocinek Łazienki Uzdrowiskowe nr 1 termin odległy 17.08 2023- -07.09.2023 Jak ktoś był i da jakieś info opinie będę wdzięczny. . A może ktoś dostał tez taki termin?.
Dobry wieczór. Czy mógłbyś napisać jak załatwić takie skierowanie od diabetologa. Jakie schorzenie, jeśli to nie tajemnica. A może jesteś po operacji i jest to tzw. 'poszpitalne'?
BarbaraB64 pisze: 18 mar 2023 12:11
Witam. Ja kończę tydzień z numerem 6327 , berbla65 myślisz że tak szybko trafi się przydział ? , myślałam o polowaniu w lipcu na zwroty bo taki termin by mi odpowiadał że względu na opiekę nad wnukami ale jak dadzą przydział to będzie po potokach Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie
BarbaraB64- wczoraj zadzwoniłam do naszego NFZtu z pytaniem odnośnie przydziału kiedy bym mogła się spodziewać wyjazdu czy będzie to w maju ( wtedy ze względu na pracę nie mogę jechać ) miła pani odpowiedziała , że zrobi adnotację ,, że ze względu na pracę w miesiącu maj nie mogę wyjechać do sanatorium " . Pożyjemy - zobaczymy numerki nadal spadają teraz mam 4735. Pozdrawiam
Hejka, tydzień kończę z numerem 3 808 prz3z tydzień spadlo 1367 numerów ( ok. 200 mniej niż w poprzednim tygodniu) . Oczywiście Reumatologia a więc zaczynam odlicznie - niektórzy przy takim num3rz3 już otrzymi skierowanie pozdrawiam oczekujących
Mam numerek 6500 , czy orientujecie się jaka jest szansa dostania sanatorium nad morzem , we wniosku jaki wypisywał lekarz zaznaczone było o takim miejscu