Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pozdrawiam Nocne przed południem...Martinko zaglądam od czasu do czasu jak otwieram komputer...teraz idą święta to każdy ma inne zajęcia..a ja ostatnio zrobiłam się straszny leń..
Sprawdzam tylko czy wszystko u Was jest dobrze .....
Dzień dobry
Zimna noc ,poranek na minusie
Słoneczko ,rekompensuje pogodę
Przygotowania do Wielkanocy ,mniej na forum ,inne zajęcia
Małgoś ,oj tam leń ,szara codzienność
Dzień ,szybko leci ,już popołudnie
Spokojnego popołudnia wieczoru,pozdrawiam.
Buziaki Dziewczyny.
Niedługo zbieram się do domu.
Dobrze, że mam obiad nie muszę się męczyć nad wymyślaniem menu.
Wstawię kurtki do prania i wywieszę na balkonie.
Porządki wiosenne.
Pozdrawiam serdecznie.
Kochanie moje, kochanie,/ dobranoc, już jesteś senna - /i widzę Twój cień na ścianie,/ i noc jest taka wiosenna” (Konstanty Ildefons Gałczyński, List jeńca).
Dobranoc Późnowieczorni , Nocni