Lądek Zdrój Jubilat

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Renata Cz
Na forum od: 29 mar 2023 20:41
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 20

Lądek Zdrój Jubilat

Post autor: Renata Cz »

Mój pobyt na NFZ zakończyłam 28.03.2023 i nie rozumiem skąd tyle w internecie negatywnych 0opinii o Jubilacie. Cały personel i medyczny i pomocniczy oceniam bardzo dobrze. Zabiegi jak i osoby je wykonujące na wysokim poziomie. Pokój przygotowany dla.mnie osoby na wózku był wielką niespodzianką, albowiem nawet łóżko zostało przystosowane do moich potrzeb wózkowiczki. Był dzień, że lekko zaniemogłam jednak czułam się bardzo zaopiekowana i tu pragnę podziękować pielęgniarce Pani Sylwi, przemiłej i troskliwej przez tę osobę przemawiała empatia i troskliwość trafiło na Panią Sylwie ale uważam, że każda z pań pielęgniarek zachowała by się podobnie. Pokój miałam przestronny z olbrzymim balkonem niestety nieczynnym. Jedyny minus to śniadania i kolacje ktore niczym nie odbiegały od siebie przez całe 3 tygodnie mojego pobytu a moja dieta lekkostrawna wcałe nie była lekkostrawną a Pani która miała cukrzyce oraz nie tolerowała mleka dostawała słodkie jogurty a nawet ciasto, które pózniej mi oddawała... natomiast obiady były bardo smaczne. Pozdrawiam ibdziękuję za udany pobyt. Polecam Jubilata osobom na wózkach obiekt jest dostodowany i wózkowicze mają wszystkie zabiegi na miejscuMój pobyt na NFZ zakończyłam 28.03.2023 i nie rozumiem skąd tyle w internecie negatywnych 0opinii o Jubilacie. Cały personel i medyczny i pomocniczy oceniam bardzo dobrze. Zabiegi jak i osoby je wykonujące na wysokim poziomie. Pokój przygotowany dla.mnie osoby na wózku był wielką niespodzianką, albowiem nawet łóżko zostało przystosowane do moich potrzeb wózkowiczki. Był dzień, że lekko zaniemogłam jednak czułam się bardzo zaopiekowana i tu pragnę podziękować pielęgniarce Pani Sylwi, przemiłej i troskliwej przez tę osobę przemawiała empatia i troskliwość trafiło na Panią Sylwie ale uważam, że każda z pań pielęgniarek zachowała by się podobnie. Pokój miałam przestronny z olbrzymim balkonem niestety nieczynnym. Jedyny minus to śniadania i kolacje ktore niczym nie odbiegały od siebie przez całe 3 tygodnie mojego pobytu ii to, że moja dieta lekkostrawna wcałe nie była lekkostrawną a Pani która miała cukrzyce oraz nie tolerowała mleka dostawała słodkie jogurty a nawet ciasto, które pózniej mi oddawała... natomiast obiady były bardo smaczne. Pozdrawiam ibdziękuję za udany pobyt. Polecam Jubilata osobom na wózkach obiekt jest dostodowany i wózkowicze mają wszystkie zabiegi na miejscu
Bibi2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
Podziękował: 71 razy
Podziękowano: 77 razy

Re: Lądek Zdrój Jubilat

Post autor: Bibi2 »

Renato, negatywne opinie biorą się z odczuwania , na forum są one różne .
Nie wiem co się wydarzyło, co chciałaś kopiować ale wyszło jw.
Dziękuję za podzielenie się opinią :)
Nawiasem mówiąc , mając tak duży staż (20) w pobytach sanatoryjnych pewnie spotkałaś się z różnymi ośrodkami
ODPOWIEDZ