Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
alka50+ pisze: 09 lut 2023 18:25
Doczytuję , że Zbigniew165 / dzięki za życzenia zdrowia/ zgarnia Wszystkich do ,, Bursztynu,, więc i ja zachęcam / zdrowa konkurencja
Masz Alu rację ... zdrowa konkurencja to podstawa dobrze byłoby , aby argumentami .. Za .... ściągać do siebie kuracjuszy , a nie argumentami ..przeciw ... zniechęcać do innego kurortu
Witam
Zosia rozumiem, że to spotkanie w Kołobrzegu w maju jest aktualne, bo w tym temacie nic nie napisałyście.
Chyba, że jest tylko dla wąskiego grona znajomych Tobie osób i dlatego tutaj o nim nie piszecie.
Pozdrawiam
Zbyszku, tak jak napisałam wyżej nie myślałam, że będzie więcej osób chętnych na spotkanie ale oczywiście przyjeżdżam już 14 maja i będę do 6.06. Z największą przyjemnością coś ogarnę Biorąc pod uwagę termin przyjazdu naszej koleżanki będzie to weekend 19-21.05. Tak, że serdecznie zapraszam . Szczegóły omówimy później Pozdrawiam
Fionka pisze: 04 kwie 2023 17:07
Hejka,może jeszcze ktoś mnie pamięta Skuszona nowym tematem Princusi znów z przyjemnością zawitałam .Też będę w maju w Kołobrzegu .Może do zobaczenia