Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Lichawe to jajko Marek
Martinko , u nas to nie jest na zasadzie barterowej .... tylko my od kogoś , ktoś od nas kupuje ..... teraz mamy zamówienie na ok 100 pojemniczków galantynek drobiowych i ok 80 wieprzowych ... i żeby dla siebie coś zostało
Martinka pisze: 05 kwie 2023 18:05
Tak powiem,jak otrzymam.
Dzwoniłam I niestety mają być jutro ale jest to znajomy dostawca z własnym kurnikiem 300 kur syn koleżanki z pracy .
Skoro znajomy dostawca to pewnie będzie taniej . U nas nie tak dawno znajomy ze wsi sprzedawał po 1 zł za jajeczko ale teraz nie wiem . Bedziemy kupowali to i poznam cenę , ponoć przed świętami bardzo podrożały .
Martinko Mamy tak od lat ... teraz kolano mnie nieco spowolniło w działaniu ... ale na siedząco sporo można zdziałać ... jednak .. role się odwróciły w rodzinie ... teraz synowa jest szefem , a ja pomocnikiem