Jesteś niepełnosprawna ?
Poza tym odnośnie adwokata to nie Ciebie miałam na myśli

Dziękuję FeliceFelice pisze: 05 kwie 2023 18:48 Dani chyba przesadziłaś… każdy i w każdym temacie może wypowiedzieć się. Co ma do tego niepełnosprawność?
Dodam, że ja niepełnosprawność mam od 1992 roku, niczego sobie nie załatwiałam, wręcz oburzona byłam, że orzeczono mi trwałą niezdolność do pracy w wykonywanym zawodzie.
Biegam na tańce, na popijawy niekoniecznie , bo nie lubię alkoholu. Jeżdżę często na turnusy rehabilitacyjne, bo potrzebuję.
Chora jestem nie ponoć, tylko rzeczywiście i od nikogo współczucia nie potrzebuję. Nie liczę również nikomu jak często jeździ, bo zazwyczaj za tym kryje się potrzeba i jakieś nieszczęście o którym nie wszyscy wokół muszą wiedzieć.

Zdania nie zmieniłam, a moja wypowiedź nie jest z tym związana.Dziwne , Feli , zmieniłaś nagle zdanie ? Niech nadal męczy kogo się tylko da ?

Qrcze... Tak przeczytalem sobie ten post milosci jako osoba, w/g jego autora, zerujaca na niepelnosprawnych. To zadziwiajace jak mozna stac sie ekspertem w dziedzinie, z ktora nie ma sie nic do czynienia i jak nienawisc moze powodowac zaslepienie.darek pisze: 04 kwie 2023 22:55 Wpis poczyniłeś jako Osoba Niepełnosprawna czy Jako wolny słuchacz ?
Opiekun czy inny żerujący na Inwalidach ?
Twój wpis niestety nie dotyczy Osób Niepełnosprawnych jak i działania Obecnie rządzących
Prawda jest Taka że Zamydla się Obraz Osób Niepełnosprawnych
Jakimiś zarządzeniami ,które nijak mają się Aby POMÓC
POMÓC Osobom Niepełnosprawnym
W ostatnich dniach był Protest w Sejmie ,ale Partia Będąca u władzy wyciągnęła Swoich KLAKIERÓW z którymi popisano Porozumienie
Niestety Nawet a przede wszystkim Właśnie Wśród Niepełnosprawnych Będą ZAWSZE NIEPOROZUMIENIA
Bo OPIEKUNOWIE jadący na tzw Opiece muszą Uzyskać jak NAJWIĘCEJ DLA SIEBIE