Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jest film z Tomem Henksem, ja czytając widziałam Ovego… takie wyobrażenie postaci dzięki właśnie temu aktorowi.
Czytając nie mogłam się oderwać, czekając zakończenia.
Czytam polecane przez Alice książki - "Dziewczynę z portretu" - podoba mi się. Nie ma u nas wersji papierowej, czytam na Legimi, kolejna polecana przez Alice to "Czas burz" Link. Wypożyczyłam z biblioteki wszystkie trzy tomy. Przyznaję, że "Czas burz" czytam po raz drugi. Poleciła mi ją Alice i ma dobre opinie na "Lubimy czytać". Parę lat minęło od przeczytania tej książki, może mi się zmienił gust bo wtedy bylam na nie. Niezła, ale jak na Link bez rewelacji. Ponoć kolejne tomy lepsze. Mam nadzieję, że na końcu i ja wystawię niezłą opinię tej serii. Tego "Ove" juz ściągnęłam na Legimi. Pozdrawiam czytelników.
U mnie biblioteka nie ma tej pierwszej ksiąźki autorki dziewczyny, muszę sprawdzić na Legimi, bo bardzo jej ciekawa jestem. Jest to „Walc dla Izabeli”.
Przeczytałam polecane tu ,, Drzewo migdałowe" ...żałuję, że tak późno. Jest superpolecam tym co nie czytali. Zamierzam kolejne tytuły wypożyczyć przez Was polecane ,pozdrawiam
Dziś przeczytałam Agnieszki Janiszewskiej „W mroku”. Nie jest to jak zapowiada tytuł lektura lekka, łatwa i przyjemna. Polecam… mimo, że nieco przytłaczająca, ale również emocjonująca i zmuszająca do refleksji.
Przeczytałam też pierwszy tom Sagi Krynickiej… historie ludzi związanych z Krynicą, wplecione postacie autentyczne. Czyta się miło.
Mam kolejną pozycje Backmana „Pozdrawiam i przepraszam”. Chyba znów czeka mnie uczta na miarę Ovego.
Nie opiniuję takich „pykniętych” pozycji Gargaś czy Mirek. Czeka też na mnie Karpińskiej którą lubicie „ Jak to się stało”
Pogoda nie sprzyja spacerom, więc czytam dużo.