Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Atina pisze: 13 kwie 2023 09:32
Dzień dobry
Cisza coś oznacza Gaba
Dziewczyny mam pytanie w jaki sposób wysyła nfz skierowanie listem poleconym czy zwykłym?
Miałam poleconym, ale był w skrzynce. Bez mojego potwierdzenia. Ponoć poczta ma to w swoich przepisach od niedawna, że tak mogą robić i przesyłkę uważa się za dostarczona. Też dostałam szybko. Chyba w ciągu tygodnia.
Pozdrawiam
proszę napiszcie jak spadają wam numerki, ktoś pisze, że spadło dziesięć w moim przypadku jest tak 11.04-172, 12.04- 182, 13.04- 232 (reumatologia). Jeszcze jedna prośba przy jakim numerku dostaliście przydział sanatorium