Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gaba sierpień w Busku? Czego chcieć więcej. Astoria może nie jest szczytem marzeń i luksusu, ale uwierz mi będziesz zadowolona. W Busku są dużo gorsze obiekty. Niegdyś jak jeszcze był tam hotel i szpital wojskowy wykupił miejsca spędziłam w Astorii jeden z piękniejszych moich wyjazdów. Mimo tego, że musieliśmy dochodzić na zabiegi tamtego pobytu nie zamieniłabym na inny. Pogoda marzenie, a byłam na przełomie sierpnia i września.
Uwierz mi będzie dobrze, w sierpniu Busko tętni życiem, tańce na powietrzu, piękne kawiarniane ogródki ,mnóstwo imprez plenerowych.
Dodam, że mimo adresu Zbludowice jest to obok Niwy, Krystyny, Wojskowego... dzieli te obiekty tylko ulica.
Dzięki ,wszystko super tylko ja jestem alergik i boję się pokoju w starej części ,nie wiem co zrobić ? czy wystarczy ,że przyjedziemy dzień przed?
Felice może jakaś rada? jakiś namiar
Tak się składa, że moja koleżanka też jedzie w tym terminie. Jak byłam w lutym próbowałam coś dla niej ugrać... nie udało mi się niestety...
Z właścicielką miałam niegdyś dobry kontakt, ale czas i zmiany robią swoje.
Przyjazd w przeddzień zawsze jest jakimś wyjściem. Ja wzięłabym zaświadczenie o alergii i złożyła wraz z oficjalną prośbą o pokój dostosowany do schorzenia.