Świerkowy Zdrój Medical&Spa Iwonicz Zdrój 20.06-11.07.2023

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Rene5
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 paź 2016 16:19
Oddział NFZ: Mazowiecki

Świerkowy Zdrój Medical&Spa Iwonicz Zdrój 20.06-11.07.2023

Post autor: Rene5 »

Witam, wszystkich na forum. Jestem z okolic Warszawy i 20 czerwca jadę do Świerkowy Zdrój medical spa w Iwonicz-Zdrój. Szukam kompana do wspólnej podróży. Jak tam jest możecie powiedzieć. Wiem że kiedyś to był Ziemowit. Pozdrawiam Renata :D
sopranowski
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2021 14:34

Re: Świerkowy Zdrój Medical&Spa Iwonicz Zdrój 20.06-11.07.2023

Post autor: sopranowski »

zero zainteresowania postem, teżbym poczytał będę w nim jesienią
Rene5
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Jestem jeszcze trochę czasu mam nadzieję że ktoś się odezwie. Chyba nie będę sama w ośrodku. :lol: Trochę było by to dziwne. Czekam dalej.
cichy 66
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2020 21:09
Staż sanatoryjny: 22

Post autor: cichy 66 »

Ok. jak się uda to podskoczę na dwa tygodnie pod koniec czerwca z ciekawosci bo aż usiadłem gdy przeczytałem Medikal Spa . Ja ostatni kolejny pobyt w Ziemowicie zaliczyłem w 2013 roku. Miałem pokój jedynkę i super towarzystwo na turnusie ale ze spa nie miało to nic wspólnego. Wsiadając do windy miało się odczucie jakby było się na planie komedii/ Daleko od noszy/ Stare rozlatujące się łóżka i wszędzie czuć było PRL. Skoro przerobili go na spa to trzeba to sprawdzić koniecznie. Blisko z tamtąd wszędzie bo górą do Excelsiora, Bełkotki a w drugą stronę do Górnika i Krus . Mając pokój od rynku fajnie słychac jak grają z dołu. Zabierzcie orzechy z domu bo jak się nic nie zmieniło to wiewiórki będą was szarpały za nogawki jak nie dostaną orzeszków.( nie żartuję. kiedyś po schodach przyszła za mną na piętro bo nic nie dostała..) ale to tylko tam bo przy innych sanatoriach są bardziej płochliwe.
Rene5
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Przekonam się na miejscu. Jedni chwalą inni twierdzą, że jest źle. Ja nie muszę mieć hotelu 5* a w rożnych ośrodkach byłam.
Awatar użytkownika
Leon43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2014 22:24
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Leon43 »

Czasem nikt nie napisze na forum bo.byc moze nie mają tu konta a potem się okazuje ze jest kilka osób. Lipiec to środek lata, będzie kolorowo. Polecam Ci Iwonicz.
ODPOWIEDZ