Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam, wszystkich na forum. Jestem z okolic Warszawy i 20 czerwca jadę do Świerkowy Zdrój medical spa w Iwonicz-Zdrój. Szukam kompana do wspólnej podróży. Jak tam jest możecie powiedzieć. Wiem że kiedyś to był Ziemowit. Pozdrawiam Renata
Ok. jak się uda to podskoczę na dwa tygodnie pod koniec czerwca z ciekawosci bo aż usiadłem gdy przeczytałem Medikal Spa . Ja ostatni kolejny pobyt w Ziemowicie zaliczyłem w 2013 roku. Miałem pokój jedynkę i super towarzystwo na turnusie ale ze spa nie miało to nic wspólnego. Wsiadając do windy miało się odczucie jakby było się na planie komedii/ Daleko od noszy/ Stare rozlatujące się łóżka i wszędzie czuć było PRL. Skoro przerobili go na spa to trzeba to sprawdzić koniecznie. Blisko z tamtąd wszędzie bo górą do Excelsiora, Bełkotki a w drugą stronę do Górnika i Krus . Mając pokój od rynku fajnie słychac jak grają z dołu. Zabierzcie orzechy z domu bo jak się nic nie zmieniło to wiewiórki będą was szarpały za nogawki jak nie dostaną orzeszków.( nie żartuję. kiedyś po schodach przyszła za mną na piętro bo nic nie dostała..) ale to tylko tam bo przy innych sanatoriach są bardziej płochliwe.
Czasem nikt nie napisze na forum bo.byc moze nie mają tu konta a potem się okazuje ze jest kilka osób. Lipiec to środek lata, będzie kolorowo. Polecam Ci Iwonicz.