Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Mamy tutaj regulamin dotyczący wstawiania zdjęć i możemy tylko wklejać zdjęcia
z miejscowości uzdrowiskowych Poszperaj, może coś masz, chętnie będziemy szukać
Od frontu, to dla początkujących, Kaziu, a Ty już uplasowałeś sobie miejscówkę dla zaawansowanych
Chciałabym Cię zagiąć, ale widocznie już się nie da
Oczywiście masz rację, to "Exelsior" w Iwoniczu.
Weź pod uwagę, że przez tych kilka miesięcy wyszedłem z wprawy i mój status się obniżył siłą rzeczy.
Zachęcam nieustająco do przyłączenia się do zabawy innych kuracjuszy. Przecież teraz każdy nosi aparat ze sobą i macie z pewnością mnóstwo fajnych zdjęć
Cześć zagadkowicze, jak miło że coś się dzieje. Zawsze z przyjemnością tu zaglądam.
A skoro już zajrzałam to coś wkleję i pytanie standard, co to i gdzie.