Ciechocinek, Dom Zdrojowy, Poczatek pazdziernika. Jakas Pani sie wybiera?

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: Ciechocinek, Dom Zdrojowy, Poczatek pazdziernika. Jakas Pani sie wybiera?

Post autor: Kleinehexe »

Ups, coś tu postów ubyło :shock: :? Czyli jednak ktoś zgłosił. :roll:
Damiano
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 maja 2023 18:03
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: Damiano »

Kleine ale a co tu chodzi, że postów ubyło?
Damiano
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Pousuwali sami ze wstydu, że pisali głupoty i im głupio się zrobiło, czy co?
Damiano
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

A niech zgłaszają, zawistni, bez poczucia humoru, straszni po prostu.. a co najlepsze że ja ich nie zapraszałem do rozmowy. Siedzą trolle bo nie mają co robić i psują ludziom klimat.. I niech mnie jeszcze ktoś pouczy, jak mam pisać.. to wyjde z siebie i..
Damiano
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Poznałem tu tylko jedną, fajną osobę. I może dla niej warto było sie zarejestrować, żeby popisać sobie.. Nic z tego nie będzie, ale zawsze coś.. Inni mnie mało interesują.. Pruderia, pruderia, pruderia.. Panów rozumiem, bo z wiekiem nie każdy ma 'siły".. dziwie sie Paniom.. ale widać tu hmm.. noo nie będę komentował.. po prostu źle trafiłem..
Damiano
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Przeleciałem inne forum i ciągle te same osoby.. na każdym, to jak w klubach swingersów .. stała ekipa.. chociaż nigdy nie byłem.. ale z ciekawości bym odwiedził.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Witam
Przeczytałem temat od pierwszego postu i przypomniała mi się scenka ze Świnoujścia w którym pracowałem przez rok czasu w jednym z ośrodów.
Wyszedłem po pracy już wieczorem, a była wczesna jesień i będąc w okolicy sanatorium Bałtyk zauważyłem dwie panie, które ciągną za sobą spore walizki rozglądają się i patrzą w nawigację na telefonie. Nagle doskakuje do nich facet ok.50 lat i machając jakimś dokumentem krzyczy, że wrócił z USA i on im pomoże. Dołączyłem i zapytałem czego te panie szukają. Podały nazwę ulicy na której miały rezerwację w pensjonacie. Okazało się, że Amerykanin nie zna Świnoujścia, ale złapał za walizkę jednej z pań i twardo chce im pomóc. Stwierdziłem, że znam Świnoujście i podprowadzę panie w kierunku ich miejsca zakwaterowania.
Jedna z pań chce odebrać walizkę z rąk niby Amerykanina, ale ten ani myśli zrezygnować ze" zdobyczy" . Wtedy ja proszę o oddanie tej pani walizki, a ten do mnie mówi, żebym się nie wtrącał, bo on był pierwszy. Rozpinam kurtkę, opieram dłoń na tym co mam przypięte do paska i pytam, czy mam wezwać radiowóz. Widząc to podający się za Amerykanina rzuca walizkę i w drugą stronę daje nogę oglądając się, czy idę za nim, przeklinając przy tym na mnie, że odebrałem mu"" zdobycz."
Odprowadziłem obie panie w kierunku ich pensjonatu i pożegnaliśmy się. Oczywiście podziękowały i więcej ich nie widziałem.
Może ta scenka nie jest związana z tematem ale pokazuje, jak faceci próbują w uzdrowiskach podrywać panie nawet na "Amerykanina", który dopiero co wrócił do kraju.
Dodam, że dla mnie wyglądał na miejscowego podrywacza, który na dancing w Scaliano przyjeżdża rowerem, parkuje go pod innym obiektem, a na sali kawiarni zgrywa biznesmena./fakt autentyczny zaobserwowany osobiście i przez innych/
Damiano na tym forum nie trzeba nikogo zapraszać do dyskusji, bo tu każdy może zabrać głos i przedstawić swój punkt widzenia na dany temat.
Pozdrawiam wszystkie poanie. :kwiat:
Damiano
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Haha ale żeś sie rozpisał.. takie bajki to wnukom opowiadaj Rycerzu.. Ja piszę konkretnie.
Damiano
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Haha ale żeś sie rozpisał.. takie bajki to wnukom opowiadaj Rycerzu.. Ja piszę konkretnie.
Damiano
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Pozdrawiaj, pozdrawiaj.. ale sie nie wpierdzialaj w rozmowe doroslych..
  • rycerzyku z d...
Zablokowany