Dolnośląski Oddział NFZ
Re: Dolnośląski Oddział NFZ
Nikt z naszego dolnośląskiego w ostatnich tygodniach nie chwalił się przydziałem.
Miała szczęście dziewczyna. Może też Ci się poszczęści
Kiedy dostałaś przydział. To znaczy ile wcześniej przed wyjazdem ?
gzie tak jest napisae? bo z tego co wiem są jedynki dla ZUS.cichy 66 pisze: 27 kwie 2023 10:26 ale tam pan dostał po przyjeździe jedynkę ( a nie był to okres pandemii)na turnusie prewncji rentowej z ZUS gdzie w przepisach wyraźnie jest napisane że kuracjusz nie może być sam w pokoju. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o.....pogodę.
nie przejmuj się , nad morzem w tym okresie też by był problem z pokojem jednoosobowym. Jak znajdziesz czas to skrobnij parę słów o warunkach jakie tam są bo wybieram się do Dzwonkówki w następnym terminie.Santi pisze: 27 kwie 2023 10:02 Dzień dobry
Marzyłam o przydziale nad morze a dostałam góry. I jeszcze problem z załatwieniem pokoju jednoosobowego. : ( Pozdrawiam![]()
Kudowa Zdrój Zdrojowa 36c od 16.08
Jak dla mnie szału nie ma
- Martinka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 06 maja 2014 12:50
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowano: 6 razy
Kudowa, park zdrojówy, wycieczka skalne skalne miasteczko - jest fajna i do Czech na piechotę
Fajnych znajomości i korzystnych dla zdrowia zabiegów życzę.
Wiem że jesteś rozczarowana że z dolnośląskiego i w dolnośląskie ( żadna zmiana klimatu ). Daleko masz do Kudowy ?
Moja mama była w tym sanatorium w tamtym roku. Była zadowolona tylko narzekała trochę na jedzenie. Kurczę mogli trochę dalej cię wysłać