Ciechocinek, Dom Zdrojowy, Poczatek pazdziernika. Jakas Pani sie wybiera?
Re: Ciechocinek, Dom Zdrojowy, Poczatek pazdziernika. Jakas Pani sie wybiera?
-
Genever
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 maja 2022 06:44
- Podziękował: 37 razy
- Podziękowano: 156 razy
Damiano pisze: 14 maja 2023 20:42 Pozdrawiaj, pozdrawiaj.. ale sie nie wpierdzialaj w rozmowe doroslych..
- rycerzyku z d...
A ja sobie weszłam przed chwilą Damiano i tak się zastanawiam czytając Ciebie, jakiego pokroju kobiety szukasz na tym forum ( piszesz jak młokos a za chwilę uderzasz w mądre tony, ot taki rollercoaster na którym mi osobiście zwykle niedobrze), portal randkowy to nie jest , klub swingersów tym bardziej....z peselozą masz niejaki problem, poczucie własnej wartości genialne.
Osobiście cenię u mężczyzn kulturę wypowiedzi, bezceremonialności i prostactwa nie znoszę, ot pewnie pesel się kłania.
Ciechocinek totalnie nie moja sfera zainteresowań, byłam, zobaczyłam i tyle.
Jakbyś miał focha, że się wpier...... pamiętaj, że to forum dla wszystkich, chcę to piszę.
Nie zaśmiecając więcej tak rokującego tematu pozdrawiam Cię życząc znalezienia tego czego tam sobie szukasz.
Zbigniew. Trafiało się na różnych lokalsów, ale takich widać z daleka. Pyszałków i wielbionych przez typowe Karyny macho też.
Idź dalej ta drogą, ja osobiście wolę rycerzyka niż fąfli z przerośniętym ego . Pozdrawiam.
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
- ZbigniewMax
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 maja 2022 09:24
- Oddział NFZ: Małopolski
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 11 razy