Ciechocinek, Dom Zdrojowy, Poczatek pazdziernika. Jakas Pani sie wybiera?
Re: Ciechocinek, Dom Zdrojowy, Poczatek pazdziernika. Jakas Pani sie wybiera?
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
Moim zdaniem, ani nazywanie kogoś rycerzykiem z d..., ani typową Karyną tudzież Januszem, nie jest w porządku. Tak się zastanawiam, czy używając takich określeń, nie próbujemy przypadkiem siebie dowartościować na zasadzie: On jest gorszy (wg moich stereotypowych przekonań), a więc wychodzi na to, że ja mogę czuć się lepszym.Jak pisze szydercze odpowiedzi to nie bez powodu.. A jak, ktoś mnie atakuje, bo mu się nie podobają moje posty? to jest w porządku?
Zgadzam się Aztek, piszmy co myślimy, róbmy co chcemy, tylko pamiętajmy o tym, że możemy tym kogoś urazić. Nie dziwmy się potem, że ktoś nam odpłaci pięknym za nadobne. Nie stosujmy podwójnej moralności: ja mogę obrażać innych, ale mnie to broń Boże.
Teraz może wyszłam na sztywniaczkę, ale mam to w nosie, bo, po pierwsze, piszę co chcę, a po drugie, wiem, że nią nie jestem.
ha haha aja uważam że JEST w porządkui to bardzo.Kleinehexe pisze: 15 maja 2023 22:50 Moim zdaniem, ani nazywanie kogoś rycerzykiem z d..., ani typową Karyną tudzież Januszem, nie jest w porządku
Jestem Katarzyna , Kasia a znajomi zwracają sie do mie -Karynai co z tego powodu mam czuc że jest cos nie w porzadku ??? nie wcale nie sądze , że tak. Mozna na mnie tak mowic.
Naoglądałam sie tych wszystkich starych raszpli, zwietrzalych pudernic czy innych miastowych , co ino łyski chleją po kurortach i im sie wydaje ze sa najwspanialsze na swiecie, bo poluja na jakiegos sposora pustaka a jak na tych potancowkach sie zachowuja o pomste do nieba woła.
Ja jak sobie piwko szczele to przynajmniej jestem - pijana i prawdziwa, a nie jak te bombonierki eksluziw co niby madam z warsiawy a sloma wystaje z butw i jeszcze dra lape na cale uzdrowisko i popiskuja jak malolaty to poprostu oszustki matrymonialne z kilogramem tapety na twarzy i mentalnoscia kalego a lepij by sprzataly kupy po tych swoich zwierzakach cos pozytyecznego by zrobily
niby lekarz, ale mozna sobie wybrac jak go przekonasz ze ci sluzy
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
Ha, ha, ha, Damiano nie wiedziałam, że Ty przebieranki lubisz.Karyna 44 pisze: 16 maja 2023 06:10 ha haha aja uważam że JEST w porządkui to bardzo.
Jestem Katarzyna , Kasia a znajomi zwracają sie do mie -Karynai co z tego powodu mam czuc że jest cos nie w porzadku ??? nie wcale nie sądze , że tak. Mozna na mnie tak mowic.
Naoglądałam sie tych wszystkich starych raszpli, zwietrzalych pudernic czy innych miastowych , co ino łyski chleją po kurortach i im sie wydaje ze sa najwspanialsze na swiecie, bo poluja na jakiegos sposora pustaka a jak na tych potancowkach sie zachowuja o pomste do nieba woła.
Ja jak sobie piwko szczele to przynajmniej jestem - pijana i prawdziwa, a nie jak te bombonierki eksluziw co niby madam z warsiawy a sloma wystaje z butw i jeszcze dra lape na cale uzdrowisko i popiskuja jak malolaty to poprostu oszustki matrymonialne z kilogramem tapety na twarzy i mentalnoscia kalego a lepij by sprzataly kupy po tych swoich zwierzakach cos pozytyecznego by zrobily
A do Karyny, a może Janusza
O cholera, to pewnie dlatego często na boso po ogrodzie chodzę?
pani sie nie obraza.
ja do tych wielkomiastowych co łuniwersytety pokoniczyli, i takie dowartosciowane som
a ty jak chcodzisz boso po ogrodzie to uwazaj zeby cie jak zmija nie ukasila, u nas w podkarpackim jest ich pelno szcegolnie w ogrodachh pod kamieniami