Ciechocinek, Dom Zdrojowy, Poczatek pazdziernika. Jakas Pani sie wybiera?
Re: Ciechocinek, Dom Zdrojowy, Poczatek pazdziernika. Jakas Pani sie wybiera?
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
Żałuję, że wstawiłam się za Tobą, gdy byłeś atakowany za pisownię i założony temat. Żal
-
Gość
Ujawnianie treści wiadomości prywatnych na forum otwartym
Ale ktoś tu pisał, że nie trzeba się przejmować jakimiś zasadami i postępować wedle własnego widzimisię, więc może to teraz stanie się normą.
No nie, to chyba jakiś zły sen - mam nadzieję.
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

Widzę, że nie mając innych argumentów, używaszch ciosów poniżej pasa. Próbujesz mnie oczerniać, pisząc półprawdy, zdradzając treść prywatnej korespondencji. Żal. Tak, pisałam Ci o konflikcie Ogrodnika i Czarodzieja, bo nie mając o tym pojęcia, źle odczytywałeś treść i intencje zamieszczonych postów. Nie chciałam pisać na otwartym Forum, by nie wzniecać jeszcze większego dymu. Ale widzę, że Ty do tego dążysz zawzięcie. Skoro moje wpisy ociekają jadem, to jak nazwać to, co ty wypisujesz? Wyraziłam żal, bo zawiodłam się na Tobie. Jestem naiwna i wierzę w ludzi, wierzę, że czasem zachowują się jak się zachowują, bo brak im akceptacji. Dałam Ci tę akceptację mimo tego, że było to trudne. Cóż, porażki to lekcje i tak to traktuję. Tobie współczuję, bo musi Ci z samym sobą w życiu być niełatwo. Cóż, to są Twoje wybory, które świadczą tylko o Tobie.Damiano pisze: 16 maja 2023 20:06 Kleinehexe.. po co taka nienawiść? jad? przecież pisaliśmy ostatnio prywatne wiadomości, i tak samo wypisywałaś o Ogrodniku i Czarodzieju.. teraz przeszłaś wyżywać się na mnie.. taka moralistka, takie są najgorsze.. bo Kasia to przynajmniej pracuje i wie co tam wyprawiacie jak was sie spuści z łańcucha..
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz