Sanvit,Iwonicz Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Joanna12345
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 28 cze 2018 22:24
Oddział NFZ: Podlaski

Sanvit,Iwonicz Zdrój

Post autor: Joanna12345 »

Witam. Może też ktoś jedzie do Sanvitu w Iwoniczu Zdroju na turnus ZUS rozpoczynający się od 20 czerwca 2023?.Może ktoś już tam był i podpowie jakie są fajne pokoje ..niewysoko,z balkonem, po remoncie, słoneczne ale nie za bardzo. Moze tu znajdę koleżankę do pokoju. Lubię żartować a nie się smucić. Lubię rozmawiać ale nie kłócić 😀.
Rene5
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 paź 2016 16:19
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Sanvit,Iwonicz Zdrój

Post autor: Rene5 »

Ja jadę 20 czerwca z Warszawy do Iwonicz-Zdrój tylko do innego ośrodka będę w Świerkowy Zdrój. Pozdrawiam Renata
Awatar użytkownika
emka79
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2018 15:40
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: emka79 »

Joanna12345 pisze: 04 cze 2023 01:08 Witam. Może też ktoś jedzie do Sanvitu w Iwoniczu Zdroju na turnus ZUS rozpoczynający się od 20 czerwca 2023?.Może ktoś już tam był i podpowie jakie są fajne pokoje ..niewysoko,z balkonem, po remoncie, słoneczne ale nie za bardzo. Moze tu znajdę koleżankę do pokoju. Lubię żartować a nie się smucić. Lubię rozmawiać ale nie kłócić 😀.
Witam serdecznie i zazdroszczę "Sanvitu"... :roll: właśnie wròciłam turnusu w tym ośrodku :mrgreen:
Pokoje mają ròżny standard. Są jedynki, dwójki oraz pokoje typu studio (jedynka, dwòjka i wspòlna łazienka).
Polecam pokoje od strony wejścia, są jasne i z ładnyn widokiem (te od 2-3piętra). Te od strony sanatorium Gòrnik raczej ciemne z widokiem na drzewa (aczkolwiek nie wszystkie). Jedzenie bardzo dobre (w poròwnaniu z innymi ośrodkami). Zabiegi raczej standardowe, ale rehabilitacji życzliwi, sympatyczni. Disco w Krakowiaku i Balladzie, w dole uzdrowiska. Letnią porą także muzyka na świeżym powietrzu. Życzę pięknej pogody, fajnego towarzystwa i udanej kuracji :D :D W razie pytań, proszę pisać na priv ;) :mrgreen: pozdrawiam.
M.
Joanna12345
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 28 cze 2018 22:24
Oddział NFZ: Podlaski

Post autor: Joanna12345 »

Bardzo dziękuję za odpowiedź
Mkosiba40
Na forum od: 14 cze 2023 23:26
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Mkosiba40 »

Ja jadę z Tarnowa do Sanvita też 20 czyli jutro.Jeżeli ,lubisz czytać i nie lubisz oglądać telewizji to może byś chciała zamieszkać w pokoju z kobitką z małopolski.
Pokój mam zarezerwowany. MARZENA
ODPOWIEDZ