Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
kawusia76 pisze: 13 kwie 2023 10:05
u mnie 859 numer nie wiem kiedy spodziewać się przydziału i na kiedy . jak myślicie z własnego doświadczenia kiedy i przy jakim numerze?
nie ma reguły ale z 500 nr jeszcze spadnie na spokojnie- zrób sobie kalkulację jak średnio spadają w miesiąc czy tydzień.
W sobotę i niedzielę znowu stałam przy garach.......jakbyś zgadła, część walizy spakowałam, będę dorzucać po troszkę, tak czy siak , InPost odwiedzę dzień przed wyjazdem nie będę tego targać Myślisz, że ochroni
No a jakże by inaczej ??? Kobieto , odpuść sobie te gary. Teraz dbaj o pazurki , łapki .... jesteś praktycznie na wylocie . Teraz tylko leżysz i pachniesz
Achtung Achtung UWAGA UWAGA
Może z podlaskiego chce ktoś jechać do Połczyna do Ireny od 20 czerwca, zwolniło się 1 miejsce. Ktoś chętny? Proszę dzwonić do Nfz!