Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Dzięki i wzajemnie
Dzisiaj wycieczka na Kaszuby, niestety chyba po drodze nie będzie okazji żeby jakieś zdjęcie do zagadek zdobyć. Tereny ubogie pod względem uzdrowiskowym .
Pozdrawiam wszystkich
Co to za porządki ,
nie ma zagadek , Nutka się "wypięła " za przeproszeniem, a pozostali ?
ja rozumiem wakacje - sezon ogórkowy ale gdzie zdjęcia i pytania ?
Ja z przyjemnością Was obserwuję
myślę, że nie tylko ja
Violet, wyciągaj archiwum , no oczywiście nie tylko Violet, Kaziu, Jettp .... (o kurcze , przecież wszystkich wymieniać nie będę )
Już mnie, Dobrodziejka, ubrała w odpowiedni epitet
A skąd Ci tych zdjęć wezmę, jak jeszcze wakacji nie miałam
Na wiosennym wypadzie uzdrowisk w pobliżu nie było
Kaziu też na Kaszubach nic nie wyczaił