Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam.
Rano sprawdzałam cenę truskawki , ciąg dalszy 12 zł za kg
Cena jeszcze droga , na sezon truskawkowy
Wcześniej pisane ,nie kupuję swoje ekologiczne w ogrodzie
Pozdrawiam.
oj raczej nie dojdzie do tego
Wczoraj oglądałem taki filmik zaproszenie do Samodzielnego zbierania Truskawek w okolicach Tarnowskich Gór
Gospodarz pozwala na wejście i Zbieranie wszystkicego
Cena za kg Zebranych samodzielnie Truskawek za kg 8 zeta
Ja dziś na Giełdzie kupiłem koszyk niby 2kg za 15
15 złotych dla Chodziarzy dla tych co kupują do 5 koszyków
HURT na katowickiej giełdzie warzywnej 10 złotych za koszyk
Detal w Katowicach od 10 do 12 zeta uzależnione jaki jest stan
Niestety rynek Psują Bracia Czesi oraz Słowacy płacący za koszyk nawet 3 euriszo
Dzisiaj przed 18:00 kupiłem jeden kg od producenta za 8 pln, przywiózł je pod drzwi ośrodka rehabilitacji ( na Lubelszczyźnie ) gdzie przebywam od niedzieli.