Nerwica natręctw

Tu można porozmawiać o swoich schorzeniach i być może uzyskać porady innych użytkowników forum nasze sanatorium.
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2018 19:45
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 3 razy

Re: Nerwica natręctw

Post autor: Muzyczka »

Proszę nie martwić się. Będzie dobrze. Zaopiekują się nią tam. Przecież chodzi o Jej zdrowie. Proszę tylko odwiedzać ją. Trzeba prosić o zwolnienie- zaświadczenie, że przebywa w szpitalu lub ma problemy zdrowotne , każdy je może mieć, w każdej chwili...a co do studiów jest przede wszystkim sesja poprawkowa we wrześniu i na pewno będzie miała dodatkowe terminy na zdanie. Jeśli ma jakieś zaległe egzaminy lub zaległe zaliczenia. Można pójść do rektora lub do dziekanatu, zgłosić i przekażą wykładowcom i zgłosić to, a nawet osobiście ,lub telefonicznie porozmawiać i na pewno pójdą Jej "na rękę" i będą przychylni... Musi mieć potem dokument, że chorowała na usprawiedliwienie. Ludzie na Uczelniach są przychylni. To nie zawalił się świat... Wszyscy jesteśmy ludźmi. Były takie przypadki na studiach nieraz i Rektor rozdysponował dodatkowy termin dla studentki. Jest to w statucie czy w regulaminie studiów. Nie będzie powtarzać roku napewno, jeśli ma zaliczony poprzedni semestr z sesji zimowej....i teraz zaliczenia i itd...... Będzie dobrze.
Niestety tak bywa, trudy życia i nauki i duża presja, kłopoty, nerwy, swoje robią i czasem tak jest... Serdecznie pozdrawiam
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Pancernz »

Z tymi odwiedzinami to jest tak,jak córka była w szpitalu to żona miesiac mieszkała w jej kawalerce i ja odwiedzała tak często jak możliwe tj co dwa dni bo tak do nie dawna działaly sprawy covidowe ,gdy je znieśli żona była co dzień ,lekarze nie pochwalali tego a wrecz się irytowali.,że żona "zbyt mocno matkuje " i córka nie może być tam samodzielna .w innym szpitalu lekarz stwierdził to samo "zabronili " częstych wizyt na izbie przyjęc lekarz skrytykował poprzedniego lekarza i przywrócił poprzednie leki..........lekarstwa po 100 zł jedno i w odstawkę ,dziękuje za twoje cenne rady ,to dla mnie ważne .
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2018 19:45
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Muzyczka »

Co do częstotliwości odwiedzić, hm....nie znam się, ale rozumiem troskę Mamy jej. Czasami wystarczy dwa razy w tygodniu, lub jak coś potrzebuje... Mogą sobie coś tam mówić, ale odwiedziny wynikają z troski...
Czasem w psychiatrii uważają problem u młodych wynikający z nadopiekuńczości rodziców, problem jest złożony i różnie to interpretują, być może dlatego tak uważają....hm....a i oni całkowicie inaczej na to patrzą.... Eh..... Wspieram mocno i serdecznie pozdrawiam
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 19 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Genever »

Pancerz napiszę jutro do Ciebie nie dam już dzisiaj rady. Chciałabym tylko powiedzieć, że rozumiem i bardzo współczuję. :kwiat:
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

założyłęm prośbe na pomagam.pl na wsparcie finansowe ludzie wpłacają na wakacje innym czy remonty restauracji itd itd ,ja pierwszy raz w życiu poprosiłem o pomoc i na razie zero na koncie cóż nie jest to medialna sprawa ,tu nie wklejam nic bo chyba nawet nie wolno ,tak każda pomoc się liczy chętnie poczekam do jutra , na izbie przyjęc lekarz spytał zone a czy ktoś wam w tej sytuacji pomaga?
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie wiem co robię źle ale nie widzę możliwości napisania prywatnej wiadomości ...
Bibi2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
Podziękował: 21 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: Bibi2 »

Genever , napisz do Admina , może coś się zablokowało
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

sprawdziłem u siebie nie mam nic w ustawieniach niczego co by blokowało ,wiem że też inna koleżanka z forum nie mogła nic napisać nie wiem czemu tym bardziej,że nawet dodatkowo jest dodana jako przyjaciel
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Pancernz , przeczytałam cały wątek i brak mi słów pocieszenia. Nawet nie wiedziałam że takie choroby istnieją. Wiem, że cała Twoja Rodzina cierpi i bardzo mi przykro. Rozumiem Wasz ból i smutek . Trzymajcie się :serce:
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Pancernz pisze: 20 cze 2023 10:21 sprawdziłem u siebie nie mam nic w ustawieniach niczego co by blokowało ,wiem że też inna koleżanka z forum nie mogła nic napisać nie wiem czemu tym bardziej,że nawet dodatkowo jest dodana jako przyjaciel
Znalazłam w panelu zarządzania kontem ustawienia witryny i pytanie czy użytkownicy mogą wysyłać do Ciebie maile. Zapewne tam jest zaznaczone "nie". Możesz dla pewności sprawdzić.
ODPOWIEDZ