Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dzień dobry,
Czy ktoś jest obecnie w sanatorium Józef w Lądku Zdroju?
Mam skierowanie od 11.07 do 01.08.
Czy zabiegi są na miejscu?
Jakie są pokoje i ogólnie warunki.
generalnie w Lądku zabiegi nie wszystkie są na miejscu za to są wspaniałe i niepowtarzalne np. basen w pięknym i zabytkowym Wojciechu czy kąpiel perełkowa czy w innym budynku wody rodanowe , które nie mogą być tam gdzie ludzie nocują. Zimą w śWIERADOWIE chodziłam na zabiegi to chyba latem to sama przyjemność przejść się kawałek a potem odpocząć przy fontannie. Życzę dobrych i skutecznych zabiegów, byłam w Jubilacie i dobrze wspominam.
W "Józefie" nie ma żadnych zabiegów. Tam się tylko śpi. Na posiłki trzeba przejść do "ADAMA" (można łącznikiem). Pokoje 2 i 3 osobowe. Byłam na przełomie lipca i sierpnia 2015 i bardzo mi się podobało.