Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Chmurka07 pisze: 25 cze 2023 21:51
Olka44 jak to czekając 5 lat byłaś w innych ośrodkach też na ogólnoustrojowej ?????niemożliwe
Owszem, możliwe, nawet dwa razy do roku, tyle, że płaci się za wikt i opierunek z własnej skarbonki.
NFZ pokrywa koszty zabiegów.
Takich ośrodków jest coraz więcej.
A "bezpłatnych" w kraju jest kilka, tyle że czasy oczekiwania sięgają nawet 11 lat, czego doświadczyłem na własnym naskórku.
Szpital Stanisław w Lądku Zdroju zaoferował mi taki czas oczekiwania bo moje skierowanie nie miało statusu "pilne".
Będzie dobre pytanie bo kto i kiedy weryfikuje nadanie statusu i czy jest naprawdę zgodny z prawdą li tylko koneksją z lekarzem wystawiającym skierowanie.
I jeszcze musiałem wycofać owe bezpłatne do Stasia lądeckiego bo nie można figurować w 2 kolejkach na raz.
No to mam nadzieję że coś Olka napiszesz co i jak, wiem, że rehabilitacja ogólnoustrojowa jest na parterze, pokoje dwuosobowe, 60 zł osobodzień plus minimum 5 zabiegów dziennie oprócz niedziel.