Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
witam wszystkich ja mam nr 1000 ale nie pojade wczesniej jak po 13 wrzesnia bo wtedy mija 18 miesiecy od powrotu ,napiszcie przy jakim numerku dostaliscie skierowanie bo ja jeszcze nie wiem gdzie pojade
Dziś w przegladarce pojawił się wpis: uzdrowiskowe leczenie szpitalne. Numer 761, czas oczekiwania 6 miesięcy. Mazowiecki NFZ. Ostatnio miałam czas oczekiwania 3 miesiące. Cieszę się, że wjadę w tym roku, oby tylko nie listopad.
Witam wszystkich mam wyjazd 11.11 br do sanatorium dukat w Dąbkach kto był. Wiem ze temat był wałkowany ale pobieżnie chodzi mi o zabiegi meldowanie do pokojów warunki wiem tylko ze owo sanatorium jest przy płazy. To mój pierwszy raz co bierzecie ze sobą na zabiegi.
Witam wszystkich w kolejce. Ja na dzień dzisiejszy z numerkiem 1642 Jak dobrze pójdzie to na okres przedświąteczny może uda mi się coś wydzwonić ze zwrotów.
Powodzenia wszystkim życzę.
kiki1983 pisze: 30 paź 2023 09:20
Witam wszystkich mam wyjazd 11.11 br do sanatorium dukat w Dąbkach kto był. Wiem ze temat był wałkowany ale pobieżnie chodzi mi o zabiegi meldowanie do pokojów warunki wiem tylko ze owo sanatorium jest przy płazy. To mój pierwszy raz co bierzecie ze sobą na zabiegi.
Na zabiegi , najwygodniej wziąć luźny strój (leginsy , tshirt) bądź dres. Jeśli będą mokre zabiegi , bardzo pomocny jest szlafrok i klapki. Nie byłam w tym sanatorium , więc więcej nie pomogę. Pozdrawiam.
Witajcie, dzisiejszy dzień zakończył się z numerkiem 1310. Jak nic w grudniu przydział. Chyba ze jeszcze zdążę wydzwonić zwrot, aby w grudniu wyjechać.
Powodzenia wszystkim w kolejce