Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry Pogaduszki
Ciepło dzisiaj 32 st zapowiadają i burze, może będzie czym oddychać bo parnota się szykuje.
Uważajcie na siebie Kochani
Zmykam do pracy a w przyszłym tygodniu się pakuję
Pozdrawiam serdecznie
Dzień dobry Pogaduchy.
U mnie dziś przyjemnie, słoneczko za chmurami to i temperatura niższa, tylko 23 stopnie i można oddychać.... powiedziałabym nawet że całkiem rześki ten poranek.
Prac ogrodowych ciąg dalszy......ale lubię tą pracę w ogrodzie.
Dzień dobry .
Pochmurny dzień ,oczekuję deszczu
Duszno parno ,większości rejonu ,okres letni
Niespodzianka ,dziewczyny ,lepiej wypadło , niż można sobie wyobrazić
Wieczorem w domku ,nie było czasu na ogród ,ale dzisiaj zaległości
Martinko uważamy na zdrówko ,przecież najważniejsze
Codzienność wzywa ,pozdrawiam spokojnego miłego dnia
Nutka,to już o 6h zrobiła sobie wycieczkę rowerową, teraz można się krzątać do wieczora po chłodnej chałpce
Prace ogrodowe też lubię, w upał to już niekoniecznie, ale odkąd mi mąż zaorał warzywnik i zasiał trawę,
to już mam ten problem z główki Krzoki i kwiotki, to się ogarnie bez problemu nawet w skwar
Dzień dobry
Dziewczyny w siatkę wygrały 3:1,nie żebym oglądała, mąż mnie poinformował
Dzień z burzami, ciepły. Ściągam pranie z suszarki i zmykam do pracy.
Miłego Wam
Dzień dobry .
Pochmurny dzień, oczekujemy deszczu .
Nutka trawa i po pracy ,tylko koszenie
Kiedyś też będzie tak potrzeba ,jak długo zdrówko pozwoli
Kibicowanie meczu siatkówki ,super wynik
Okna trzeba mycie ,pranie firanek ,moskitiery
Akcja zbiory , ogórki , fasolki ,owoce
Hello pogaduchy ,spokojnego miłego dnia ,pozdrawiam. https://www.youtube.com/watch?v=ZVC5GoM5Gfw