Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cichosza ... czyżby mazowszanie zrezygnowali w wyjazdów sanatoryjnych ??? nikt nie chwali się przydziałami ... odzywajcie się , pochwalcie skierowaniami ... Ja za kilka dni będę w Połczynie. Poprzednia ekipa powolutku będzie się pakować , ja zapełnię pustkę po Nich pozdrawiam
Witaj Ewiko. Rzeczywiście na Mazowszu cisza i spokój - wszyscy wyjechali lub zrezygnowali. Ja jadę 25.08 do Dąbek - Interferie Argentyt. Serdecznie pozdrawiam oczekujących na skierowanie i na wyjazd.
Witajcie kochani. Dołączam do czekających na leczenie uzdrowiskowe. Dziś w przegladarce pojawił się numer 761 na uzdrowiskowe leczenie szpitalne. Czas oczekiwania ok 6 miesięcy. .
Witam Was serdecznie. Czyżby szykował Wam się wyjazd zimowy ? Ja walizę już spakowałam , teraz spokojne oczekiwanie... Pozdrawiam wszystkich oczekujących.
Hej ewiko U mnie wyjazd późnojesienny październik/listopad.
Aniu ze zwrotów jeśli jesteś gotowa wyjechać w czasie krótszym niż dwa tygodnie nawet jutro pojutrze. W Twoim przypadku aby miejsce w szpitalu uzdrowiskowym było. Dzwoń. Pozdrawiam
U mnie kolejka bardzo spowolniła. Od dwóch tygodni spada po kilka numerków dziennie, gdzie jeszcze w czerwcu prawie dwa tysiące tygodniowo. Wniosek złożony w lutym tego roku.
Anitko , podczas mojego oczekiwania na przydział , dziennie spadało nawet 5 tys numerków dziennie. To dopiero był hardkor . Nie chcę być wyrocznią , ale wyjazd wypadnie Ci około lutego.