ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Cześć w kolejnym wakacyjnym dzionku :) . Rehabilitacji ciąg dalszy, a moje zdrowie czeka na lepsze czasy :roll: , dopiero za 3 tygodnie po skierowanie i ustalenie terminu.
I jak smakowała lemoniada w krzaczorach ? :lol: , miłego i spokojnego :) .
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Cześć 🖐

Tak to już jest,że przeważnie nasze zdrowie czeka na lepsze czasy ;)
Nieraz można nie doczekać się na nie :roll: ,ale z drugiej strony,
jak się tak czeka bez pieszczot nad sobą, to się jest zdrowszym :D :lol:
W krzaczorch nie piję, krzaczory są dobre na co innego :P
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Na poszukiwanie mrówek ? ;) :lol: , pieszczoty, to lepiej komuś robić... tylko nie chińskie :P :lol: .
Cześć Pracusiu :) , a mnie maraton pierogowy od dzisiaj czeka, tak że zdrówko komuś innemu funduję 8-) ... psychiczne. Już się zapaliła i oczętami świdruje za nimi tzn. tymi oklejonymi truskawkami :lol: .
Coś się zbiera na deszczoburz :roll: , a na razie zaczęło kropelkować :lol: , miłego i spokojnego :) ... w krzaczorach ;) :lol: .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No i kolejna dziurka zaklejona i kolejny pieniążek zmienił właściciela :roll: , kolejny termin ustalony na kolejne badanie, teraz czakanie na kolejny telefon na kolejne zlecenie aby wykonać kolejne badanie, te na który wcześniej termin ustaliłem ;) .... już nie kolejny raz :P .
A teraz kolejne pierożki trzeba polepić i kolejno ugotować co by je kolejno zjadać :P , a potem kolejny dzisiaj odpoczynek co bi mi z kolei dało siły do kolejnych prac w kolejnym dniu.... idę na dworzec, z koleją mi po drodze :lol:
Wreszcie coś się niebo skrapla ... kolejne krople spadają kolejno :roll: .
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Żebyś się czasem nie wykoleił na tych kolejnych koleinach :twisted: :lol: :lol:

Ty to handel obwoźny masz z tymi pirogami :?: jak tak, to podrzuć dwa zestawy :)

Cześć :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No cześć Słoneczko :) .... zobaczymy co nowy tydzień pokaże, czy się w koleiny wdrożę czy wzdłuż podążał :roll: .
Jest sezon jest ochota, jest smak jest tworzenie ;) ... a ile to u Ciebie dwa zestawy ?, bo ja na jeden to ok. 30 sztuków liczę :lol: .
W przyszłym tygodniu jak w miarę w przystępnej cenie będą, to też ze cztery dni potrwają :P .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

I już po śniadanku zapiekanym :P .... proszę nie zarzucać kaloryczność, bo trzeba mieć siły do tych cieplejszych klimatów :lol: .
Balkon osłonięty, rabatki podlane, pupa w stanie spoczynku ;) , tylko jeszcze sprzątanie zostało :evil: , tylko kiedy ? przed czy po obiadku ? :roll: ... a czy kurz ucieknie jak już osiadł :lol: , najlepsza byłaby sjesta i przed i po ;) :lol: , miłego i spokojnego :) .
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 29 razy

Post autor: BozenaMat »

Nutka pisze: 04 lip 2023 12:41 A to wszystko przez Bożenkę :twisted: szlaja się po Krynicy i fotkami szczuje :roll:
Zamiast założyć śpilki i zwiewną kieckę, to w ‎T-shircie z logo Myszki Miki paraduje po deptaku :roll:
Teeeeeeee....... co za szlaja... :evil: Gościom trza było urokliwy zakątek pokazać. Za przewodnika żem robiła..... :evil:

Ty to mnie chyba 2 razy w śpilkach widziała. Na ślubach córek, a tak to........ nie uświadczysz. I co się czepiasz Myszki Miki. Jakbym była w jednobarwnym T-shircie, to byś nawet na mnie uwagi nie zwróciła, a tak to...... sama zobacz. Nawt komentarz żeś strzeliła. Myszka najlepiej działa :D Jeszcze Kaczor Donald czy Gonzo :lol: :lol: :lol:

No to niby nie nocne rozmowy, ale pogadałam..... to życzę miłego dnia i czas wracać do codzienności. Krzok porzeczek czeka na przerobienie :D
I wnusiu zaraz zjedzie :D

A Ty to się szykuj na jagodzianki..... Twoje Szkraby pewno żyć Ci bez nich nie dadzą :D :D
Dość bumelowania i wylegiwania się na huśtawce :P
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jakie bumelowanie :roll: moja huśtawka, to ostatnio odłogiem leży :roll: ni ma kiedy się pobujać :twisted:
Co tam ;), że jagodzianki są w ruchu, Andy podrzuci pirogów i się opyli na owocowo dzieciom wakacje :D
A Ty przecieraj zupki :P
ANDY12345 pisze: 15 lip 2023 11:06 I już po śniadanku zapiekanym :P .....
Ty, Łasuchu ... podobno Ci z brzucha spadło :roll: to po tych zapiekankach i pirogach :?: :o
Też bym tak chciała,ale mnie po takiej diecie nic nie leci w dół :lol:

Cześć i pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Czyżby Bożenalia nastały ? :lol: , cześć niespotykana Waćpanno :) ... nie napiszę rzadko , bo może się kojarzyć zemstą faraona ;) :lol: .
" Myszka najlepiej działa :D"... zdecydowanie ;) :lol:
Bumeluj, bumeluj jak masz możliwość... bo nie wiadomo kiedy ponownie Babcią zostaniesz ;) :) .
Dzięki i nawzajem i owocnego porzeczkobrania :) .
ODPOWIEDZ