Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Super.
Kolejny raz Polacy wygrywają z Brazylią, jak by nie było siatkarską światową potęgą. Chociaż nie 3:0, ale jednak dość wyraźnie.
Teraz teoretycznie łatwiejszy mecz z Kanadą a potem niepokonana Japonia. Czas skasować to 0 na ich koncie po stronie porażek.
Pozdrawiam i dobrego dnia życzę
Witam serdecznie ...dzisiaj też 3 do 0 z Kanadą...
Jeszcze Japonia .....oj będzie ciężko...oni nie przegrali żadnego meczu jak dzisiaj Włochy ich nie pokonają to mają komplet punktów..
Dzień Dobry HUUUURA...tak Andrzeju...też chciałam żeby Japonia przegrała....ale to było moje życzenia....a z tymi sprawami u mnie nie najlepiej...tzn.z marzeniami
W ERGO ARENIE....ZAGRAMY Z BRAZYLIJĄ....Rozpoczynamy 19 lipca ćwierćfinały ...
Dzień dobry
Jak się nie chciało oglądać w nocy, to los pokarał i powtórki nie pozwolił obejrzeć. Może z polsko-chińskim półfinałem pójdzie mi lepiej .
Chinki rozbiły w ćwierćfinale zespół brazylijski, ale my się już teraz nikogo nie boimy!
Pozdrawiam.
No to Panowie.......czekamy na mecz z Chinkami...trochę późna pora jak dla skowronka no ale raz nie zawsze dwa razy nie wciąż
dzisiaj jest jakiś mecz piłki nożnej to kibice obok w pokoju nie dadzą odpocząć
Dziękuję za pozdrowienia, może rzeczywiście trzeba obejrzeć na żywo, to jednak inne emocje. Chociaż z drugiej strony - trzeba mieć silne nerwy, ale to już taki los kibica .
Spokojnego dnia ze szklaneczką jakiegoś napoju chłodzącego Wam życzę. Wszelkie prace, oprócz może delikatnego przetarcia mebli z kurzu muszą poczekać na chłodniejsze chwile .