Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry,
i smacznego wszak to pora śniadaniowa
Dzień zapowiada się pogodny,
wczoraj na moim niebie była cudo tęcza jakby jednej było za mało to druga też wyszła
Dobrego dnia
Dzień dobry
Śniadanie i owszem podali w sanatorium żyć nie umierać
Andrzej stypendysta fajny czas na życie tylko pomysł trzeba mieć na siebie.
Miłej niedzieli Wam życzę
Dzień dobry.
Pochmurny dzień ,bez upału i deszczu
Niedziela ,świętujemy ,luziki
Ala ,kury do skubania ,gdzie te inne czasy
Atinka ,kuruj się ,czas szybko do końca zleci
Garkolandia wrze ,będzie obiadek
Chłodniej , rowerek zaplanowany popołudniu ,później siatkówka ,kibicowanie
Spokojnego ,miłego dnia ,pozdrawiam.
Dzień dobry
Pozdrawiam z Warszawki wakacyjnie przyjaznej. Zapraszam chętnych bo to najlepszy czas na pobyt tutaj.
Jeszcze parę dni mam wnusia i fazę na gry planszowe. Mógłby na okrągło , a ja cieszę się że to nie Xbox . Na szczęście lubi też czytać, więc nie absorbuje mnie cały czas.
Dyżur jeszcze kilka dni, potem jadą na Mazury.
Andrzej jak widzisz czas na emeryturze nudny nie jest
Hejka Alicjo przyzwyczaisz się, na pewno
Spakowana jeszcze buty i kosmetyki ale to już jutro. Człowiek na 3 tygodnie prawie cały dom zabiera ze sobą
Obiadek zapiekanka z ziemniaków i mielonego mięska pycha
Jutro wyjazd do Iwonicza o 9 rano 300 km do przejechania a 27 lipca pobyt już w Sanatorium Ekscelsjor. Kto będzie rownież w tym miejscu, to do zobaczenia Pozdrawiam
Obiadek zjedzony, teraz może tak lody ?
Mój weekend pod znakiem kina
Alicjo , odpowiadam za Atinę - Ona ma inne bruki
w Ciechocinku przechadza się nasza koleżanka
Dobrej podróży Martinko i fajnego pobytu