spotkania w Kołobrzegu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 20 razy

Re: spotkania w Kołobrzegu

Post autor: Sloneczko »

Miałam się nie wpierdzielać w wasz temat ale tak jakoś mnie naszło...... i poszło.
Wiele osób poznałam na NSie i powiem wam, że najbliżej mi z osobami, które najmniej na forum piszą.
Jaka tego przyczyna? Nie wiem.
Felice......hmmmm twoja dobra energia przebija moją :lol:
Medi to mój najlepszy przyjaciel ..... też poznany tutaj na forum :)
Max..... ech ty zboczku :twisted: ....wiem, ze młode cię lubią :twisted:
Princi .....ty toś dopiero numer :P
Andrzeju 1955 .... ha ha ha pamiętaj, ze nie lubię koniaku ;)
Ewasz tobie w tańcu nikt nie dorówna..... mnie się to podoba.
No i oczywiście wszyscy znajomi moich wymienionych znajomych z NS są super ;)
Spotykamy się dwa razy w roku i uważam, ze to są najlepsze momenty w tym szarym życiu.
Spotkania te dają mi wielkiego kopa...... kopa do tego aby dalej cieszyć się życiem :D
A może w końcu spotkamy się w tym sławnym Kołobrzegu?
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękowano: 26 razy

Post autor: ewasz »

Słoneczko i o to chodzi by dawać sobie kopa na dalsze szare dni, by tęsknić do następnych cudownie spędzonych chwil, by śmiechom i radości nie było końca i... i... i...
Tak jest za każdym razem gdy spotykam się i to niezależnie gdzie i z kim. Grupy spotkaniowe są zróżnicowane...
Myślę, że w Kołobrzegu też zawitasz i ... :lol: tęsknota już się włączyła...
Dzięki za miłe słowa, buziaki :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Felice »

Słońce moje kochane, też miałam nie pisać, ale mnie sprowokowałaś 😘
Całe nasze życie polega na tym, że ciągle kogoś poznajemy. Nie zawsze kontynuujemy bliską znajomość, ale w samym poznawaniu też jest coś fajnego.
Przed czymś nowym, nieznanym zawsze są jakieś lęki, najczęściej wtedy, gdy obawiamy się oceniania. Ja nie mam z tym problemu , więc idę jak w dym. Jak ktoś mi zad obrobi to jest jego problem nie mój.
Gdybym nie zorganizowała pierwszego warszawskiego spotkania… boszzz ile to już lat temu, to nie spotkałam bym na swojej drodze naszej malutkiej maskotki Princusi i jeszcze kilku osób. Potem to już poszło i grono super ludzi z którymi chce się spędzać czas wcale takie małe nie jest.
Dla spotkań nawet Kołobrzeg mi nie straszny 😎😁😂.
Princusiu, który to już raz szukałyśmy w miniony weekend wrocławskich krasnali? Podejrzewam, że też nie ostatni.
Myślę, że jesiennej Buskowej tradycji też nie porzucimy. Kto kocha życie wraz z jego barwami zawsze znajdzie czas i chęć na wspólne spędzenie czasu.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękowano: 26 razy

Post autor: ewasz »

Felice, myślę że się odbędzie bo to już prawie tradycja :D
Awatar użytkownika
Robeo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2012 10:56

Post autor: Robeo »

To się porobiło... Na szczęście nie spotkałem w Kgu tych negatywnie nastawionych do ludzi i chęci ich poznania, uff :lol: Jeszcze 11 dni z osobami pozytywnymi i za rok to samo. Może w tzw. międzyczasie jakiś mały zlot i tyle w temacie. Jakaś żyrafa w Katowicach, WAWA, Wrocław, czy gdziekolwiek. Wszędzie było ekstra. Może kiedyś Kołobrzeg znów dojrzeje (bo tu też było już kiedyś z grupą miło) ;)
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 1 raz

Post autor: rybka »

No tak.. porobiło się ;) odwrócono kota ogonem :lol:
Awatar użytkownika
Robeo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2012 10:56

Post autor: Robeo »

Niczego nie odwrócono. Prawda kogoś wkurza ? Nie pierwszy raz :lol: :lol: :lol:
Wracaj do domu i już do tematu nie wracaj.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 49 razy
Podziękowano: 62 razy

Post autor: zbigniew165 »

Robeo nie wiem, czy czytałeś wcześniejsze posty, ale spotkanie forumowe odbyliśmy się już w Kołobrzegu pod koniec czerwca w którym brały udział Rybka, Gienia i ja, Spotkaliśmy się w kawiarni Verano na kawie i trochę pogadaliśmy.
Tak, to nie jest, że inni forumowicze boją się spotkań. Są może tacy, którzy nie chcą się spotykać w większej grupie, a wolą spotkania bardziej kameralne.
Uczestniczyłem w spotkaniu dużej naszej grupy w Kołobrzegu, a także odbyłem dużo spotkań z forumowiczami w czasie swojej pracy nad morzem i coś na ten temat wiem.
Nie wiem skąd Rybce każesz wracać, ale ten Twój post mi się nie podoba. :shock:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 103 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: GIENIA »

Dodam jeszcze i ja parę słów 🌝
Spotkania owszem , są bardzo radosne , ale w grupach o jakich wspominają Ewaszka czy Słoneczko . wszyscy się znacie , czasami poznajecie znajomych , waszych znajomych i jest to dla Was super czas. 😎 i zycze Wam takich jak najwięcej :serce:
Idąc na spotkanie w ciemno z nieznajomymi osobami , to moze ono wyglądać tak jak opisala Genewer , a bylo sporo takich wpisow , a potem wyciąganie żali na forum .
Nie bede tutaj wymieniac tych spotkań . ;)
Moze tak być , ale nie musi . Nie obrazajmy jednak osob , tkore mają swoje doswiadczenia , swoje pomysły na spotkania . Nie kazdemu z kaxdym musi byc po drodze

Jeśli umawiamy się na kamaralne spotkania , nie bójmy się tez pisac o tym na forum , pomimo wyraźnej sugestii , aby umawiac sie na priv , kazdy z nas ma prawo pisac o tym na forum .

Przede mną wkrótce spotkanie w Kołobrzegu z bardzo symatyczną , znajomą mi panią :kwiat:

Wszystkim zycze milych spotkań , nie tylko w Kołobrzegu , ale i w innych ciekawych dla Was miejscach :)

Pozdrawiam :)
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: Kleinehexe »

Otóż to Gieniu :kwiat: . Niech każdy ma swój pomysł na życie i nikt nie mówi mu co ma robić lub czego nie robić, chyba, że prosi o radę. :D
Wspaniałych spotkań życzę, tych Forumowych i nie tylko. :serce:
ODPOWIEDZ