Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W zeszłym roku było to samo- kolejka,, ruszyła " gdzieś pod koniec września-początek pazdziernika widocznie do końca roku przydziały są rozdane- te malutkie tygodniowe spadki to prawdopodobnie zwroty. Pozdrawiam
A ja wyleciałam z wielkim hukiem z pociągu. 11.07 musiałam zwrócić skierowania ponieważ mąż nagle trafił do szpitala i był operowany. Niestety NFZ nie dał pisemnej odpowiedzi tylko na stronie wyświetla się że podjęłam decyzję o rezygnacji. W przyszłym tygodniu wybiorę się do NFZ i zapytam dlaczego nie dali mi odpowiedzi. Co o tym sądzicie?