Ciechocinek od 21.08.23

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 54 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Ciechocinek od 21.08.23

Post autor: Atina »

Nie ma sensu tak myślę byłam około 11,pokój dopiero był wolny i czysty po13 ale warto było :D czekać
Zapewne warto zadzwonić i poprosić o pokój na parterze z numerami j.w
Powodzenia :kwiat:
Barbara1411
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 lip 2023 07:06
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Barbara1411 »

Wielkie dzięki Atino. Czy wiesz może gdzie jest najbliżej siłownia plenerowa? Często chodzę dla dobrej kondycji. Nie chcę przerywać.
Awatar użytkownika
phoenix
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 lis 2010 05:39
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 25

Post autor: phoenix »

Barbara1411 pisze: 22 lip 2023 09:08 Wielkie dzięki Atino. Czy wiesz może gdzie jest najbliżej siłownia plenerowa? Często chodzę dla dobrej kondycji. Nie chcę przerywać.
hello,
by chodzić chyba wystarczy ścieżka spacerowa, siłownia plenerowa służy to prostych ćwiczeń. Takową ma ORION w Ciechocinku dla swoich kuracjuszy, do którego ja jadę od 23.
Awatar użytkownika
ZbigniewMax
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2022 09:24
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: ZbigniewMax »

Siłownia na powietrzu jest zaraz za tężnią idąc deptakiem cały czas. :)
Barbara1411
Kuracjusz
Kuracjusz

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Spróbuję poszukać na mapie, gdzie te siłownie się znajdują. Wybiorę tę najbliższą, bo w sanatorium nie ma zbyt wiele czasu.
Barbara1411
Kuracjusz
Kuracjusz

Miło mi phoenix, że będziesz w Ciechocinku w podobnym czasie jak ja. Mam nadzieję, że nie tylko my tam będziemy, to w kwestii braku odzewu od innych kuracjuszy. No i zazdroszczę Ci tej siłowni, z której ja raczej nie będę mogła korzystać. Czy dobrze zrozumiałam, że Ty nie chodzisz na siłownię? Wolisz spacerki. To trochę mało, chyba, że spacery są długie, co dla mnie jest trochę monotonne, ale rozumiem, że ludzie w sanatorium są nie zawsze w pełni sprawni i nie mogą wykonywać niektórych ćwiczeń. Oczywiście Ciebie o to nie podejrzewam, bo czytałam, że chodzisz po górach.:roll:
Barbara1411
Kuracjusz
Kuracjusz

Już wiem, że w Julianówce w Ciechocinku nie ma co marzyć nawet o dwójce. Jeszcze się turnus nie zaczął, a wszystkie dwójki zajęte, bo dużo małżeństw przyjeżdża. Tak mnie poinformowano przez telefon :( Że też ludzie nie mogą od siebie odpocząć i wyjeżdżać oddzielnie ;) Mają specjalne przywileje, nienależne innym kuracjuszom. Nie powiem, żeby mnie to cieszyło :oops:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 54 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Atina »

Dwójki są stare ...jak trafisz na fajne kobiety poproś o parter od numeru 30 ;) naprawdę warto...
Zadzwoń i poproś Panie zaznaczą w komp są bardzo życzliwe :)
A dwójki i małżeństwa to już,,norma,, :roll:
Barbara1411
Kuracjusz
Kuracjusz

Nie martwię się standardem pokoju, ale tym, czy będę mogła spokojnie usnąć i nie słuchać czyjegoś chrapania. Dostęp do łazienki może też być utrudniony przy trzech osobach. Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić.
Ciri
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 maja 2023 23:26

Post autor: Ciri »

przyjechał na rehabilitację. I tylko z niej korzystał. Pewnie jakiś wystraszony-samotny który wyrwał się spod pieczy mamusi i bez opieki bał sie pokój opuścić na nieznanym terenie. Zrozum człowieka.
ODPOWIEDZ