Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bibi2 pisze: 12 sie 2023 08:27
[...]za chwilę .... zima[...]
Oczywiście.
Nie ma to jak przypomnieć komuś o zbliżającej się kolejnej zmianie opon .
Zadowolona?
Dzień dobry w tę przyjemną, sierpniową pogodną sobotę.
Udanego wypoczynku
Dzień dobry
Ja dzisiaj jak Bibi zamykam lato w sloikach. Zrobiona ostatnia partia ogórasów. Lubimy zimą odkręcić słoik i pożreć jego zawartość. Te z beczki w sklepach to nie to samo.
Trawnik ktoś skosił… nigdy nie zastanawiałam się kto
Pogoda super. Dzisiaj noc perseidów, Centrum Nauki Kopernik zaprasza na wydarzenie. Mają być wygaszone wszystkie iluminacje wokół, żeby obserwacja była lepsza. Może wybiorę się ?
Dzień dobry w ten słoneczny piękny dzień.
Już po śniadanku i teraz herbatka zielona na tarasie.... zapraszam jak ktoś chętny, kawa też się znajdzie.
Właśnie sprawdziłam okulizowaną przeze mnie różę na pniu i bardzo się cieszę, bo się przyjęła. Ogrom pracy w ogrodzie, ale jak miło potem posiedzieć i nacieszyć oczy.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłej niedzieli.
Dzień dobry .
Pogodny ,słoneczny dzień ,pogoda dopisuje
Prace ogrodowe , po deszczu zakończone
Weekend wyjazd ,korzystam z wolnego
Lawenda zagościła ,wiadomość pozostawiła
Róże różne odmiany ,kolory na pniu też
Oko cieszy , inne krzewy ozdobne ,kwitnące
Spokojnego ,miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam.
Hejka, witam Was
Pogoda na długi weekend wymarzona dla tych co lubią upał.
Dziewczynki mają luz od prac ogrodowych i dobrze.
Kiedyś trzeba nacieszyć oczy tym jak przyroda się odpłaca pięknem....
Dzień dobry
Wczesny poranek ,budzi pogodny dzień
Komu w drogę ,temu czas ,takie powiedzonko
Wyjazd ,szlaki górskie ,nie obecna na forum , czas urlopu rozpoczęty
Takie live droga oczekuje
Miłego spokojnego dnia ,pozdrawiam
Dzień dobry .
Zabiegow ciąg dalszy
Później sloneczko bo od środy burze Grażynko milego wyjazdu i zdobywania szczytów życzę . A wszystkim miłego dnia i powodzenia na poniedziałek