Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam proszę o aktualne opinie o sanatorium Plon Polańczyk na jakie można liczyć zabiegi .pokoje ,wyżywienie i czy trzeba rezerwować wcześniej parking i ogólnie jakie wrażenia po pobycie
Zaczynam turnus 18.08 w Plonie w Polańczyku. I dziś 14 sierpnia dzwoniła do mnie recjonistka z ośrodka pytając mnie czy na pewno będę u nich na rehabilitacji. Poinformowała mnie również o tym ,że u nich telewizor w pokojach jest bezpłatny tak samo jak internet. Przyjęcie kuracjuszy jest od 7.00 do 19.00 . O diecie decyduje lekarz i są trzy diety tj.:ogolna,lekkostrawna i cukrzycowa. Tyle wiem na dzień dzisiejszy.
Dziękuję za wiadomość życzę super pobytu i proszę o opinie jak będzie pani juz na miejscu. Ja zaczynam turnus po pani myślę że będzie dobrze pozdrawiam
W Plonie przebywam od piątku czyli dopiero trzeci dzień na turnusie z Zusu. Jest nas tutaj 50 osób ZUS,160 NFZ .przyjechałam o 8.30 rano więc meldowanie trwało może 5 minut. Mogłam nawet wybrać sobie pokój bo mam znaczny stopień. Zrezygnowałam z jedynki bo była bez balkonu. Odrazu kuchnia przydzieliła mi stolik na posiłki,które są w dwóch turach. Ja zaczynam o 7.30 śniadaniem. Obiad 12.30 i 17.30 kolacja. Są tylko diety ogólna,cukrzycowa i lekkostrawna.pielegniarki super i panie w rejestracji również. Mój lekarz prowadzący ordynator ośrodka bez zarzutów. Parking płatny 160 zł za turnus. Z karta darmowy. Każdy parkuje na swoim miejscu nie ma zajmowania miejsc.baza zabiegową uboga i na sali ćwiczeń każdy ćwiczy sam. W miarę szybko i sprawnie zabiegi fizykalne. Na terenie obiektu jest taras widokowy na piątym piętrze. Na parterze biblioteka do której kluczyk leży w recepcji. Woda do picia z kranów w dwóch rodzajach. Pokoje dwuosobowe i ciasne. Szafa jak dla jednej osoby.czajniki w pokojach i telewizor bezpłatne.wi-fi też darmowe. Z tymże kiepski zasięg i internetu i telefonu.najlepiej dzwonić na zewnątrz . Porcje żywieniowe malutkie.
Dziękuję za informację szkoda że te zabiegi słabe ale zawsze coś może pomogą liczę na to .A jak są rozpisane na cały dzień czy w rannych godzinach będzie coś można jeszcze pozwiedzać czy raczej tylko na miejscu spacery. Życzę miło spedzonego czasu i udanych zabiegów pozdrawiam